Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Jerome Boateng, de la Bayern Munchen, devastat: Kasia Lenhardt, iubita lui, găsită moartă la câteva zile după ce s-au despărțit
WhatsApp
Fosta iubită a lui Jerome Boateng, fundașul Bayern Munchen - Kasia Lenhardt, în vârstă de 25 de ani - a fost găsită moartă în apartamentul ei din Berlin de polițiști marți. Cei doi anunțaseră în urmă cu câteva zile că s-au despărțit.
Kasia, iulita lui Boateng, gasita moarta

Fosta iubită a fotbalistului Jerome Boateng a fost găsită moartă, la doar o săptămână după ce cei doi s-au despărțit.

Kasia Lenhardt, în vârstă de 25 de ani, a fost găsită marți în apartamentul ei din Berlin de polițiști care spun că moartea nu este tratată ca suspectă.

Născută în Polonia, Kasia a devenit faimoasă după ce a apărut în emisiunea TV „ Germany ’s Next Top Model” în 2012, relatează Daily Mail.

Jerome Boateng, devastat: Kasia Lenhardt, găsită moartă după ce s-au despărțit

 

Tânăra a devenit mai cunoscută după ce a devenit iubita lui Boateng, în vârstă de 32 de ani, într-o relație care a durat 15 luni până la destrămarea ei, pe 2 februarie. 

Boateng, care acum joacă pentru Bayern München, a fost primul care a anunțat despărțirea de Kasia. Ulterior, tânăra a reacționat spunând că relația lor s-a încheiat din cauza „minciunilor și infidelității constante” a lui Boateng. 

Vestea morții lui Kasia a fost confirmată de colega, modelul Sara Kulka, care a încărcat o fotografie a perechii pe Instagram. Alături de ea, ea a scris: „Odihnește-te în pace. Ești o persoană minunată, mi-e dor de tine și mi-ar fi plăcut să-mi iau rămas bun“.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel