Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Îndrăgit interpret ROMÂN de muzică populară, a încercat să se SINUCIDĂ într-un hotel. Medicii i-au pus un diagnostic TERIBIL
WhatsApp
Îndrăgitul interpret de muzică populară Anton Achiței a încercat, ieri, să se sinucidă într-un hotel unde era cazat în Suceava.

Anton Achiței, cunoscut interpret de muzică populară, în vârstă de 73 de ani, locuiește în municipiul Bacău. El s-a cazat la hotelul respectiv în data de 28 noiembrie, urmând ca în următoarele zile să înregistreze mai multe piese muzicale într-un studio din municipiul Suceava. 

În noaptea de 29 spre 30 noiembrie, în timp ce se afla în camera hotelului, acesta s-ar fi deplasat în baie și s-ar fi tăiat cu o lamă la nivelul încheieturii și antebrațului mâinii stângi, cu intenția de a-și lua viața. 

Sâmbătă dimineață, speriat de ce a făcut, cântărețul s-a târât până pe pat și a sunat un prieten, căruia i-a cerut ajutorul. Acesta din urmă a sunat la recepția hotelului și a anunțat cele întâmplate. Recepționera hotelului a sunat la 112. 

La fața locului a ajuns un echipaj medical care i-a acordat îngrijiri medicale de urgență și l-a transportat pe acesta la Spitalul Județean Suceava. La spital, interpretul a fost diagnosticat cu  „sindrom depresiv”. Anton Achiței urmează să fie examinat din punct de vedere psihiatric, relatează realtateadesuceava.net.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel