Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Iasmina, o româncă de 30 de ani și soțul ei - proprietarul Statuii Libertății din SUA, părinți pentru a doua oară
WhatsApp
Românca Iasmina Milutinovici-Hill, originară din Timișoara, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul său, un american cu 30 de ani de mai în vârstă decât ea. Milionarul deține chiar Statuia Libertății din SUA.

Acum mai mulți ani, povestea de dragoste dintre timişoreanca Iasmina, azi în vârstă de 30 de ani, şi milionarul în vârstă de 63 de ani, a făcut înconjurul lumii.  Detaliul care le-a atras atenția tuturor e că bărbatul milionar provine dintr-o familie extrem de influentă și care are în proprietate, printre altele, chiar Statuia Libertăţii.

Iasmina susţine că vârsta nu a reprezentat niciodată un impediment în relaţia lor: „Vârsta nu a fost niciodată o problemă, pentru că eu am mai avut relaţii cu bărbaţi mai mari. Tinerii sunt plictisitori!”. În schimb se pare că părinţii ei  – tatăl este inginer constructor, iar mama lucrează în domeniul IT la Ministerul Apărării Naţionale din Timişoara, nu au fost prea încântaţi, citează Click.ro. „Părinţilor mei le-a fost greu să-l accepte pe Brad şi iniţial au sperat că nu e nimic serios. Dar după ce au trecut câţiva ani şi au ajuns să-l cunoască şi-au dat seama ce fiinţă uimitoare e“, relatează site-ul Perfecte.ro.

În vara lui 2018 cei doi s-au căsătorit, iar la doar câteva luni au devenit părinţi, aşa că fericirea a fost şi mai mare pentru ei. Pozele cu Iasmina, Bradford şi băiatul lor pe nume Michael James în vârstă de 2 ani azi, îi prezintă ca pe niște părinți foarte implicați, care nu își afișează luxul în care trăiesc, ci se bucură de familie. 

Acum, Iasmina Milutinovici-Hill şi cel care i-a devenit soţ, Bradford Aaron Hill, se pregătesc să devină părinţi a doua oară. Iasmina a făcut anunțul chiar pe pagina ei de Facebook, unde a scris: “Mica noastră familie devine mai mare. Inimile noastre sunt pline de bucurie și recunoștință”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel