Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Grevă națională în Italia, vineri, 26 aprilie 2024. Transportul în comun va fi afectat: orar autobuze, trenuri și metrou
WhatsApp
Grevă în toată Italia, mâine, 26 aprilie 2024. Sectorul transporturilor va fi afectat. Iată lista celor mai afectate orașe și orarul în care lucrătorii își vor suspenda activitatea. 
Foto: ILUSTRATIV/  Sursa : freepik.com

Vineri, 26 aprilie 2024, Italia se pregătește pentru o nouă zi de protest național în domeniul transporturilor, cu greve care vor afecta mai multe orașe din țară. Lucrătorii din sectorul transporturilor, reprezentați de sindicatul Conf.AIL FAISA, își vor înceta activitatea timp de 4 ore pentru a atrage atenția asupra problemelor legate de condițiile de muncă și salarizare.

Lista celor mai afectate orașe 

 

În Milano, greva va începe la 8:45 și va continua până la 12:45, afectând transportul public operat de ATM, inclusiv metroul, autobuzele și tramvaiele. În timp ce serviciile trenurilor Trenord nu vor fi perturbate, se așteaptă întârzieri semnificative pentru călători.

În Roma, serviciul de transport public gestionat de Atac va fi întrerupt între orele 8.30 și 12.30, cu reluarea programată a călătoriilor după această perioadă. Toate conexiunile efectuate de alți operatori subcontractați vor fi, de asemenea, afectate de grevă.

În Napoli, greva va afecta vehiculele operate de EAV și ANM. Serviciul EAV va fi întrerupt între orele 18.00 și 22.00, în timp ce pentru ANM, greva va avea loc între orele 11.00 și 15.00. Cu toate acestea, vor fi garantate călătoriile programate înainte de începerea grevei.

Pe lângă aceste orașe mari, greva va fi resimțită și în alte regiuni ale Italiei. În Bologna și Ferrara, de exemplu, călătoriile nu vor fi garantate între orele 11.30 și 15.30. La Imola, călătoriile care pleacă deja din gară sau autogară vor fi garantate până la orele 11.15 și 11.20 pentru vehiculele urbane și extraurbane.

Această grevă națională vine ca urmare a nemulțumirilor crescânde ale lucrătorilor din transporturi față de condițiile de muncă și remunerație, precum și a preocupărilor legate de siguranța acestora în timpul schimburilor de muncă. Impactul asupra călătorilor este așteptat să fie semnificativ, mai ales în contextul weekendului lung din 25 aprilie.

--------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel