Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O româncă din Spania gătește cu ce găsește prin gunoi. "Toată lumea o să spună că românii mănâncă din gunoaie" / "Nu-i nicio rușine!" - VIDEO
WhatsApp
O româncă din Spania face sute de mii de vizualizări pe TikTok, cu filmulețele ei în care arată ce găsește la gunoi și cum gătește cu produsele recuperate din tomberoane. 
Românca a devenit populară pentru că filmează ce găsește la gunoi (Foto: captură TikTok)

Georgiana Sîrbu, o româncă stabilită în străinătate, a devenit extrem de populară pe platforma de socializare TikTok, unde postările sale adună chiar sute de mii de vizualizări. Secretul succesului ei? Gătește cu ce găsește la gunoi.

Femeia își surprinde urmăritorii cu postările în care arată ce lucruri încă bune de folosit găsește la tomberon. De la haine și obiecte de uz casnic lăsate la tomberon și până la legume și fructe pe care comercianții le aruncă la sfârșitul zilei de piață, Georgiana reușește să recupereze și să refolosească o multitudine de produse.

Într-una dintre postările sale, Georgiana își împărtășește cu urmăritorii săi o descoperire recentă.

"Am trecut pe lângă un târg și tocmai închideau și uite ce am găsit: am găsit ciuperci, și eu aseară am cumpărat ciuperci, anghinare, broccoli, o grămadă de căpșuni, pătrunjel - și vă aduceți aminte cât am alergat după oferte - ardei, morcov, roșie, ceapă, alte căpșuni, dovlecei, uite cât pătrunjel. Am găsit varză roșie, o grămadă, o grămadă... Vai, mi-am făcut de lucru singură. Să vedeți ce de gem fac eu. Mă duc acum să le spăl, să le fac frumoase. Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun. Vă țin la curent cu ce reușesc să fac eu din toate minunile astea", spune femeia. 

 

@georgiana_srb Gem de căpșuni găsite la tomberon #dumpsterdivingwirhme #foryoupageofficiall #georgiana_srb ♬ LamourToujours(Remix) - 林怿&染哥

Unii dintre românii nu privesc cu ochi buni ce face femeia

  

Reacțiile la postările Georgianei sunt mixte. Unii o critică, spunând că „acum toată lumea o să spună că în Spania românii mănâncă din gunoaie”, în timp ce alții o încurajează: „Foarte bine ai făcut că le-ai luat! Nu e absolut nicio rușine!” sau „Și eu le-aș fi luat! Dacă le luam de la tarabă, tot așa era. Cred că sunt mulți care le-ar fi luat, dar orgoliul nu-i lasă să recunoască. Nu-i nicio rușine! E ca un premiu”.

În ciuda criticilor, Georgiana continuă să își împărtășească experiențele, arătând și ce dulceață pregătește din căpșunile recuperate. În alte video-uri, românca arată ce haine în stare bună găsește, dar și genți, încălțăminte, covoare, diverse alte obiecte și chiar electrocasnice, lucruri pe care le recuperează și le revinde la prețuri mici.

Femeia, care răspunde de obicei comentariilor pe care le observă la postări, explică într-un video și de ce nu „dă de pomană” din lucrurile găsite.

@georgiana_srb Eu maninc chiar și din gunoi ????#dumpster #dumpsterdivingwirhme #georgiana_srb #dumpsterdiving #foryoupageofficiall #trash ♬ sonido original - Georgiana Sirbu

 

Pentru a căuta și a sorta lucrurile consumă benzină, timp, efort și răbdare, le explică Georgiana românilor care îi lasă mesaje pe TikTok, scrie Adevărul.

 

-------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6 

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel