Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Șofer român din Italia, urmărit de poliție după ce a refuzat să oprească mașina. Bărbatul nu deținea carnet de conducere 
WhatsApp
Un român a fost reținut după ce a ignorat semnalele de oprire ale carabinierilor. Autoritățile au fost nevoite să-l urmărească ca în filme. 
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: freepik.com

Un român în vârstă de 41 de ani a fost reținut de autoritățile din Torvaianica, Italia, după ce a fost prins conducând fără carnet, o mașină neconformă din punct de vedere legal. 

Conform relatărilor oferite de carabinieri, se pare că românul se afla într-o mașină alături de alți conaționali, când militarii aflați pe faleza Municipiului Pomezia i-au făcut semn să oprească iar șoferul a refuzat, mărind viteza. Această acțiune a declanșat o reacție rapidă din partea forțelor de ordine, generând o urmărire alertă pe străzile din Torvaianica și pe arterele principale din împrejurimi.

Citește și: Șofer român din Italia, urmărit ca în filme. O mașină s-a apropiat de el, a tras focuri de armă în aer și i-a ordonat să oprească 

Mașina în care se aflau cei trei bărbați, inclusiv șoferul de 41 de ani, a fost interceptată în cele din urmă în zona Campo di Carne, după ce a traversat mai multe municipii din regiune. În timpul urmăririi, conducătorul auto a manifestat un comportament iresponsabil, conducând cu viteză mare și efectuând depășiri riscante.

Ancheta ulterioară a scos la iveală că românul nu deținea permis de conducere și niciun document de identitate valabil în Italia. În plus, mașina pe care o conducea nu era asigurată conform prevederilor legale, aducând mai multe acuzații pe capul său și al celorlalți pasageri.

În momentul de față, autoritățile continuă să investigheze cazul.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel