Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un italian a încercat să profite de chiriașul său român, anunțând poliția că acesta i-a ocupat ilegal locuința
WhatsApp
Un italian și-a făcut singur probleme după ce a anunțat poliția că românul pe care îl are chiriaș, i-a ocupat, de fapt, în mod ilegal locuința. 
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com

Un italian din Alghero este audiat pentru furnizare de informații false după ce a susținut că un cetățean de origine română i-a ocupat în mod ilegal locuința, în 2016. 

Italianul a suferit un infarct din cauza incidentului 

 

Potrivit informațiilor oferite de autorități, italianul, denumit ”C.G” de presa italiană, a acuzat un român că i-a ocupat apartamentul  dintr-o fabrică din Area din via Asfodelo. Incidentul a fost adus la cunoștința autorităților de către CG, care a sunat imediat la poliție pentru a raporta presupusa ocupare ilegală a locuinței sale. Ulterior, s-a aflat că CG a suferit un infarct în timpul acestor evenimente.

Povestea lui C.G a stârnit un val de empatie și interes în rândul opiniei publice locale, ajungând până la urechile primarului din Alghero, care s-a prezentat la locuința acestuia pentru a-i oferi sprijin și solidaritate în această situație dificilă, relateză presa străină

Românul acuzat de CG a răspuns la acuzații, afirmând că, în realitate, avea dreptul de a locui în apartament, argumentând că C.G i-ar fi închiriat acest spațiu. Astfel, conflictul dintre cei doi a escaladat, determinând intervenția autorităților pentru a soluționa disputa.

Surprinzător, investigațiile ulterioare au întors situația împotriva lui C.G. Italianul a fost acuzat de procuror de calomnie, fiind suspectat că a furnizat informații false și a acuzat în mod nejustificat românul de ocuparea ilegală a apartamentului său.

Proprietarul italian va fi audiat în fața autorităților în ședința programată pentru luna septembrie.

--------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel