Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român de 28 de ani, găsit mort într-o piață din Genova
WhatsApp
Un român a fost găsit fără suflare într-o piață din orașul italian Genova. 
O ambulanță a sosit imediat la fața locului

Un tânăr român în vârstă de 28 de ani a fost descoperit mort, în după-amiaza zilei de vineri, 26 aprilie 2024, într-o piață din pitorescul oraș italian Genova, provincia cu același nume din regiunea Liguria.

Tragica întâmplare a avut loc în jurul orei 16:30, când câțiva trecători au găsit cadavrul în Piazza Monte Santodin, în cartierul Sestri Ponente, după cum relatează publicația locală Liguria Oggi.

Autoritățile investighează cauza morții și bănuiesc că aceasta ar putea fi rezultatul consumului combinat de alcool și medicamente, însă nu exclud nici ipoteza unui infarct sau a unui gest extrem prin care tânărul român și-ar fi pus capăt zilelor.

Martorii afirmă că lângă trupul neînsuflețit al victimei au fost găsite o sticlă de băutură și câteva ambalaje de medicamente.

În prezent, autopsia este așteptată să ofere clarificări definitive cu privire la cauza exactă a morții, mai scrie sursa citată.

 

----------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel