Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Șofer român din Italia, urmărit ca în filme. O mașină s-a apropiat de el, a tras focuri de armă în aer și i-a ordonat să oprească 
WhatsApp
Un șofer român a trecut prin clipe de groază după ce a fost urmărit de câteva persoane înarmate care îi ordonau să oprească. 
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com

Un român a fost protagonistul unei întâmplări desprinse din filmele de acțiune. Bărbatul se afla la volanul unei dube în Borgo Mezzanone, zona Foggia, când a fost brusc abordat de un autoturism în care se aflau trei persoane. 

Conform informațiile oferite de autorități, una din persoanele aflate în autoturismul suspect a tras câteva focuri de armă în aer și i-a ordonat șoferului român să oprească.

Citește și: Arest ca în filme pe o autostradă din Elveția: Român trântit pe jos și încătușat în văzul tuturor / VIDEO

Cu toate acestea, românul a refuza să se supună și a ales să își piardă urma, mizând pe faptul că era în toiul nopții. Într-o încercare disperată de a scăpa de urmăritori, a accelerat cu putere, reușind să depășească mașina și să se salveze de pericol, scrie Foggia Today. 

Ulterior, victima s-a prezentat într-una din secțiile de poliție din oraș și le-a povestit autorităților prin ce a trecut. O investigație a fost deschisă pentru a clarifica circumstanțele întregii situații. Momentan, poliția  se concentrează asupra identificării și capturării celor implicați în acest incident. 

--------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel