Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gheorghe Gheorghiu s-a însurat în SUA: Soția lui, patroana unui restaurant cu specific românesc. Maria Dragomiroiu i-a nășit
WhatsApp
Gheorghe Gheorghiu, celebrul folkist român, în vârstă de 67 de ani, s-a însurat duminică, 14 noiembrie, cu Gabriela Băncescu, patroana unui restaurant cu specific românesc, din SUA. Nunta a avut loc la New York, iar nași le-au fost Maria Dragomiroiu și soțul ei, Bebe Mihu.

Gheorghe Gheorghiu s-a însurat, la 67 de ani, după o lungă perioadă de burlăcie, cu iubita lui, Gabriela Băncescu, iar nunta a avut loc într-un cadru de vis, în America. Proaspăta soție a lui Gheorghe Gheorghiu, de loc din Brașov, la fel ca artistul, locuiește de mulți ani  în SUA, iar acesta este și motivul pentru care cei doi au reușit să-și păstreze relația departe de ochii lumii. 

Vezi: Imagini de la nunta lui Gheorghe Gheorghiu din SUA. Trubadurul s-a căsătorit cu o femeie de afaceri româncă

 „Nu poţi să fii fericit toată viaţa, ştii cum se zice. Dar am glumit. Viitorul este luminos. Eu cu soţia mea suntem prieteni de mulţi ani", mărturisea Gheorghe Gheorghiu, anul trecut, la Antena Stars, când a anunțat data nunții.

"Am emoţii, că nu prea sunt obişnuit cu stilul ăsta. Vor veni foarte mulţi prieteni, şi-au luat viza, şi-au luat biletele de avion. O să facem o nuntă tradiţional românească, Gabriela se va ocupa. Vor fi în jur de o mie de invitaţi. Vin din România foarte mulţi, prieteni, artişti. Am dat vreo 500 de invitaţii ori câte două persoane. Eu nu aş fi vrut să facem tămbălăul ăsta, mie mi-ar fi plăcut o petrecere mică, restrânsă, frumoasă",  a mărturisit artistul la vremea respectivă. Naşii de cununie ai celebrului trubadur au fost Maria Dragomiroiu şi soţul ei, impresarul şi organizatorul de spectacole Bebe Mihu, potrivit click.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel