Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
George Finiş, unul dintre cei mai cunoscuţi interpreţi de muzică populară, a murit de COVID. S-a tratat 7 zile acasă (VIDEO)
WhatsApp
George Finiş, unul dintre cei mai cunoscuţi interpreţi de muzică populară din judeţul Suceava, a murit, în această dimineaţă, la Spitalul Judeţean Suceava.
George Finiş, unul dintre cei mai cunoscuţi interpreţi de muzică populară, a murit de COVID. S-a tratat 7 zile acasă (VIDEO)

George Finiş era internat cu o formă gravă de coronavirus.

George Finiș, în vârstă de 61 de ani, a stat inițial 7 zile acasă, sub tratamentul medicului de familie. N-a răspuns la medicație, starea i s-a agravat ușor și când saturația de oxigen i-a scăzut la 80 medicul de familie a recomandat internarea în spital.

A fost internat pe 25 martie, dar nici la tratamentul administrat la Boli Infecțioase nu a răspuns. Pe 31 martie i s-a schimbat tratamentul și din 2 aprilie este la ATI, ventilat non-invaziv, informează Monitorul de Suceava.

La începutul acestei luni el era internat la Terapie Intensivă Covid, în Spitalul de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, era ventilat non-invaziv, însă era conștient și cooperant. De pe 13 aprilie starea lui de sănătate s-a degradat, pe 15 aprilie a fost necesar să fie intubat, iar în această dimineaţă a decedat. 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel