Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Fostul iubit al amantei lui Putin, Alina Kabaeva, este căutat de autorități. Museliana s-ar afla pe lista de urmărire internațională a Rusiei
WhatsApp
Fostul iubit al presupusei amante a lui Vladimir Putin este vânat de CIA-ul personal al președintelui rus. Fostul căpitan de poliție Shalva Museliana, în vârstă de 52 de ani, s-a întâlnit cu gimnasta olimpică și fostul deputat Alina Kabaeva.
Vladimir Putin așteaptă o fiică cu „amanta” sa, fosta gimnasta Alina Kabaeva, susține un nou raport / Foto: Captură video youtube

Colonelul Museliana este acuzat de Comitetul rus de anchetă de "furt de fonduri de stat" legat de o serie de sabotaje în porturile arctice, conform Daily Mail.

Presupusele infracțiuni ale fugarului au fost comise în perioada în care a fost colonel responsabil cu „măsurile de securitate anticriminale” în cadrul Gărzii Naționale ruse, o forță care se subordonează direct lui Putin. Comitetul rus de anchetă este condus de un coleg de facultate al lui Putin

 

Fostul iubit al Alinei Kabaeva riscă închisoarea dacă va fi localizat în ascunzătoarea sa din străinătate și extrădat la Moscova

 

El era căsătorit și avea o fiică mică atunci când a intrat într-o relație cu Kabaeva, la începutul anilor 2000, și a declarat înainte ca ea să-l întâlnească pe Putin: "Ne întâlnim de aproape doi ani și jumătate și cred că sunt primul și ultimul ei [bărbat]. Orice altceva este problema noastră privată.”

La scurt timp după ce s-au despărțit, Kabaeva a jurat să „rămână prieteni”. „Ne-am despărțit, a fost o decizie reciprocă”, a declarat Kabaeva la acea vreme. „Am păstrat relații bune și cred că vom rămâne prieteni.”

După ceva timp, au apărut șoapte că ea ar fi început o relație secretă cu liderul de la Kremlin, care era căsătorit la acea vreme.

Museliana și alți inculpați sunt acuzați de luare de mită în furnizarea de snowmobile, vehicule de teren și bărci rapide pentru forțele arctice ale gărzii.

 

Museliana s-ar afla pe lista de urmărire internațională a Rusiei

 

Comitetul de anchetă a decis „că colonelul Shalva Museliana a fost cel care a organizat furtul de fonduri de stat”, a relatat ziarul economic Kommersant.

Echipamentele urmau să protejeze porturile Provedeniya, Tiksi, Pevek și Sabetta - și au fost achiziționate în urma unei presupuse mite din partea furnizorilor.

Grupul infracțional „se distingea printr-o distribuție clară a rolurilor, o disciplină impecabilă și capacitatea de a conspira”, au adăugat anchetatorii de la Kremlin.

Acuzațiile împotriva fostului iubit al lui Kabaeva și a altor patru gardieni ruși de rang înalt ar putea avea ca rezultat până la cinci ani după gratii.

 

Se speculează că Putin și Kabaeva au copii împreună

 

Ea a fost presupusa amantă a lui Putin din 2008, când a fost membră a Dumei. Relația dintre Putin și Kabaeva a fost întotdeauna negată, dar recent au apărut noi informații potrivit cărora ea și Putin - care va împlini anul acesta 70 de ani - au cel puțin doi copii împreună.

Putin a zburat săptămâna aceasta în stațiunea sa preferată de la Marea Neagră - unde se crede că locuiește Kabaeva - și a vizitat o școală de elită. Alina Kabaeva își sărbătorește astăzi cea de-a 39-a aniversare la Soci, unde Putin se află în vizită.

Kremlinul nu comentează niciodată viața privată a lui Putin sau zvonurile potrivit cărora vedeta ar fi prima doamnă secretă a Rusiei.

Un raport recent apărut într-un ziar elvețian de mare tiraj a afirmat că un medic din această țară i-a adus pe lume doi dintre fiii lui Putin lui Kabaeva, unul în 2015 în Elveția și al doilea la Moscova în 2019.

 

Putin, în vizită la centrul educațional de elită Sirius din Soci

 

Putin a vizitat ieri centrul educațional de elită Sirius din Soci, înființat în același an în care se presupune că s-a născut primul fiu. Acesta a fost descris ca fiind "poate cea mai frumoasă școală din toată Rusia" și se adresează "copiilor supradotați".

Școala se află pe un teren care a fost tăiat din regiunea Krasnodar și, în mod neobișnuit, clasificat ca "teritoriu federal" - controlat de Kremlin.

Se pare că Kabaeva s-a ascuns fie în Elveția, fie într-un buncăr nuclear de înaltă tehnologie din Siberia. Dar ea a fost văzută luna trecută la Moscova pozând în fața însemnului "Z" al războiului lui Putin în Ucraina.

Ea este una dintre cele mai decorate gimnaste din Rusia, câștigând o medalie de aur la Jocurile Olimpice din 2004 de la Atena și bronz la Sydney în 2000.

 

Familia lui Putin, numeroase sancționări

 

Putin are doi copii recunoscuți oficial - Maria, 37 de ani, și Katerina, 35 de ani - ambii de la prima soție, Lyudmila.

Dr. Maria Vorontsova, cu un an mai tânără decât Kabaeva, s-a născut pe vremea când președintele rus era spion KGB în Germania. Ambele fiice au fost sancționate de Occident, spre deosebire de Kabaeva. Cu toate acestea, se pare că UE și SUA o iau în considerare.

De asemenea, nesancționat este primul "copil din dragoste" nerecunoscut al lui Putin, Luiza Rozova, în vârstă de 19 ani.

Luiza este fiica femeii de serviciu devenită multimilionară Svetlana Krivonogikh, 45 de ani, în prezent coproprietar al unei importante bănci rusești. Ea este una dintre cele mai bogate femei din țară, cu o avere financiară și imobiliară estimată la 74 de milioane de lire sterline.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel