Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Florin Piersic și Gică Hagi, întâlnire memorabilă. Morar: „Fotbalul românesc mai trăiește doar prin statuia lui Hagi. Și prin sărutul lui Piersic pe obrazul ei”
WhatsApp
Întâlnire memorabilă pentru prima dată între două legende ale României, Gică Hagi (57 de ani) și Florin Piersic (86 de ani), luni seară în cadrul unui eveniment de gală. 
Florin Piersic și Gică Hagi, întâlnire memorabilă. Morar: „Fotbalul românesc mai trăiește doar prin statuia lui Hagi. Și prin sărutul lui Piersic pe obrazul ei” / Foto: Captură video youtube

La Palatul Regal din București, cu ocazia unui eveniment, doi dintre cei mai iubiți români ai momentului, o legendă a fotbalului și una a teatrului, au avut parte de momente emoționante, fiecare știindu-și valoarea, dar având admirație unul pentru altul.

Celebrul actor român, Florin Piersic a remarcat în timpul evenimentului că printre invitați se află și Hagi. Se pare că Piersic ar fi fost fan și nu ar fi avut ocazia să îl întâlnească niciodată pe actualul antrenor al echipei de pe locul 1 din SuperLiga României. Astfel, actorul l-a rugat pe Mihai Morar să îl conducă până la Hagi, pentru a face o poză împreună.

Moment memorabil între două legende ale României: Piersic și Hagi

 

Vizibil emoționat, Florin Piersic a fost filmat în timp ce îl îmbrățișează pe Hagi, iar întreg momentul a fost povestit de către jurnalistul Mihai Morar, aflat și el la eveniment. 

“În Sala Tronului de la Palatul Regal, stăteam de vorbă cu Regele Piersic. La un moment-dat, Florin îl vede în sală pe Gică: ’Auzi, Mihai, mă duci, te rog, până la Hagi? Vreau să-mi faci o poză cu el. Nu l-am întâlnit niciodată și aș vrea să-i mulțumesc’!

Peste o jumătate de minut, gândul lui Piersic se împlinea cu această îmbrățișare eternă. Cel mai iubit actor al românilor îl săruta pe obraz pe cel mai iubit fotbalist al românilor. Iar această întâlnire între cei doi Regi este cel mai frumos ’Hai România’ pe care îl mai putem trăi într-o seară de septembrie, 2022.

O seară de septembrie în care echipa României, nu naționala lui Hagi, avea să retrogradeze în grupa C valorică a fotbalului european.

E septembrie 2022 și fotbalul românesc mai trăiește doar prin statuia lui Hagi. Și prin sărutul lui Piersic pe obrazul ei”, este mesajul postat de Morar, pe contul său de Instagram.

 

@istoriaperazatoare "Auzi, Mihai, mă duci, te rog, până la Hagi? Vreau să-mi faci o poză cu el. Nu l-am întâlnit niciodată..." #5pasidebine #misiuneatiktok #mihaimorar ♬ sunet original - Istoria pe răzătoare

 

Comentariile și aprecierile au curs cu sutele la postare, unele dintre ele remarcându-se.

„Hai să ne respectăm valorile, cât le mai avem în viață! Deosebită întâlnirea”, scrie o persoană pe TikTok.

„Superb, doi regi fiecare în meseria lui”, completează altcineva. „Jos pălăria. Felicitări din toată inima, regii, României.”, etc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel