Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Fiica lui Cornel Palade dezvăluie motivul pentru care a plecat din România: a fost abuzată sexual și dosarul a fost mușamalizat
WhatsApp
Ada Palade, fiica celebrului comediant Cornel Palade, dezvăluie motivul pentru care a plecat din România. 

Ada Palade dezvăluie, într-un mesaj publicat pe Facebook, motivele pentru care a plecat din România. Fiica lui Cornel Palade spune că a fost abuzată sexual și că nimeni din țară nu i-a oferit respect, ba mai mult, acuză poliția că a mușamalizat dosarul.

"S-ar putea să fiu urâtă pentru ceea ce spun, judecată pentru ceea ce sunt, dar am ajuns la concluzia că nu mă interesează ce spun alții.

Am plecat din România acum aproape 3 ani, mi-am părăsit familia pentru visul meu, crezând că voi avea prieteni adevărați și o persoană bună lângă mine care să mă susțină. Credeam că acești oameni cred în mine, mă iubesc, îmi doresc să fiu fericită, dar se pare că pentru ei cel mai important lucru era chiria.

Mi-am părăsit familia și țara natală din cauza mentalității, sexismului misoginismului și a faptului că nu pot lucra într-un mediu în care prostia și prostituția sunt expuse spre închinare, EU NU SUNT AȘA. Am plecat pentru că l-am văzut pe tatăl meu fiind înjosit de oameni lipsiți de discernământ în ceea ce privește ceea ce înseamnă respect și moralitate, am plecat pentru că am fost supusă la abuzuri și abuzuri sexuale în ȚĂRA MEA.

Am muncit pe brânci în acea țară încă din copilărie pentru ca întreaga țară să mă trateze ca pe un gunoi atunci când mi se întâmplau lucruri rele, am avut încredere în oameni și promisiuni de jumătate de normă de la oameni falși care m-au mințit că cred în talentul meu doar pentru a afla că aceste entități mă vor în viața lor pentru câștig personal.

Am fost agresată în mijlocul străzii de un șofer de autobuz și nimeni nu a făcut nimic, chiar și forțele de poliție au fost cumpărate de guvern și am fost portretizată ca Amber Turd.

Mă bucur foooooarte mult că sunt departe de acea ȚARĂ A NIMĂNUI. România nu m-a tratat niciodată ca pe copilul ei, am făcut atâtea lucruri pentru această țară coruptă, am ajutat atâtea suflete părăsite pe care nimeni nu dădea doi bani pe ele și să vadă ce se întâmplă...

AM ATÂTEA LUCRURI DE SPUS PENTRU CĂ TU, ROMÂNIA NU AI FĂCUT NICIODATĂ NIMIC PENTRU OAMENII CARE AU VRUT SĂ TE SALVEZE. Totul începe de azi, m-am săturat să tac din gură în ceea ce privește stilul de viață degradant și de corupție care se promovează în România (...)", este mesajul postat de Ada Palade pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel