Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Explicaţia lui Dani Mocanu pentru imaginile cu leul rănit. Ce a scris în engleză pe contul de YouTube
WhatsApp
Dani Mocanu susține că leul pentru care Poliția a deschis un dosar penal nu este rănit, în realitate. Interpretul de manele are o portiță legală pentru a scăpa de acuzațiile de cruzime la adresa animalelor.

Manelistul a oferit o explicație publică prin doar câteva cuvinte, scrise dedesubtul videoclipului în care apare alături de leu. Animalul pare a fi rănit cel puțin pe partea interioară a membrului din față dreapta.

Dani Mocanu a scris un mesaj în limba engleză, spunând că ceea ce pare a fi o rană, motiv pentru care s-a sesizat Poliția, ar fi, de fapt, un efect special obținut prin machiaj.

„Legal Disclaimer : no one was harmed in the making of this film.
This is special effects make-up, not a real injury ! /Avertisment: nimeni nu a fost rănit la turnarea acestor imagini. Sunt efecte speciale de machiaj, nu este o rană adevărată”, a scris persoana care administrează contul de Youtube al lui Dani Mocanu.

Imediat după ce știrea constituirii dosarului penal a devenit publică, Dani Mocanu a reacționat pe contul său de Facebook.

 

Dani Mocanu: „Sunt atâtea probleme cu adevărat grave în țara noastră”

 

Imediat după ce știrea constituirii dosarului penal a devenit publică, Dani Mocanu a reacționat pe contul său de Facebook.

Dani Mocanu a scris un mesaj acid pe pagina lui de Facebook, îndemnând autoritățile să se preocupe de probleme mai importante decât leul care apare în videoclipul său.

„Sunt atâtea probleme cu adevărat grave în țara noastră si vă dau și câteva exemple: Sunt familii întregi care mor de foame în casă, sunt bătrâni care nu le ajung pensiile, sunt copii care nu le ajung alocațiile, sunt oameni care n-au un acoperiș asupra capului, trăim într-o țară în care avem mai multe biserici decât spitale. Mai nou acum ne-ați închis în casă și ați stopat toate fabricile rămânând țara fără locuri de muncă. Nu se ocupă nimeni de aceste probleme cu adevărat importante și v-ați găsit acum să vă interesați de leul din videoclipul meu” a scris Dani Mocanu.

Manelistul a adăugat apoi că leul său este bine întreținut. „Vă asigur că leul trăiește mai bine decât voi toți și are tot ceea ce și-ar putea dori un animal și este perfect sănătos din toate punctele de vedere.”

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel