Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ed Sheeran a devenit tată pentru a doua oară. Artistul a ținut totul secret, iar acum a dezvăluit genul copilului
WhatsApp
Ed Sheeran a anunțat joi că el și soția sa, Cherry Seabron, au întâmpinat cel de-al doilea copil al lor împreună. Cântărețul britanic a împărtășit vestea nașterii celei de-a doua fetițe, pe Instagram cu o poză adorabilă.
Ed Sheeran a devenit tată pentru a doua oară. Artistul se bucură alături de soția sa de două fetițe  / Foto: Captură video youtube

Într-un anunț emoționant, Ed Sheeran - cel mai mare creator de hituri din Marea Britanie - a declarat că cei doi sunt "amândoi atât de îndrăgostiți" de cel mic, care încă nu a fost numit.

"Vreau să vă anunț pe toți că mai avem o fetiță frumoasă. Suntem amândoi atât de îndrăgostiți de ea și suntem foarte fericiți că suntem o familie de 4."

 

Artistul a postat o poză care a înduioșat tot internetul

 

Artistul, în vârstă de 31 de ani, a distribuit o fotografie cu șosețelele minuscule ale unui bebeluș într-un incubator, o poză pe care a făcut-o și atunci când a dezvăluit nașterea Lyrei, prima sa fiică.

Anul trecut, el a declarat pentru The Sun că speră să își mărească familia. Dar se înțelege că cei doi soți au mărturisit doar familiei lor foarte apropiate despre sarcina lor.

 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Ed Sheeran (@teddysphotos)

 

Nici nașterea primului copil nu au vrut să o anunțe, dar nu au reușit să păstreze secretul decât până cu două săptămâni înainte de naștere. Dar acest lucru a fost mai ușor din cauza pandemiei.

O sursă a explicat: "Ed simte că atunci când ești foarte mult în atenția publicului, aceste lucruri sunt și mai speciale dacă poți să le păstrezi în liniște. Au făcut o treabă incredibilă pentru a ține totul sub tăcere, dar în sfârșit a venit timpul să împărtășească vestea fericită acum că bebelușul lor a ajuns în siguranță. Este o dovadă a oamenilor pe care îi iubește și cu care lucrează că acest lucru nu s-a dat mai departe - este aproape nemaiauzit în showbiz."

 

Vedetele se bucură de puținul timp împreună, înainte ca Ed Sheeran să plece în turneu

 

Ed a încheiat de curând prima etapă a unui turneu mondial și se întoarce din nou pe drum joia viitoare, la Cardiff. Apoi va călători prin Marea Britanie și se va îndrepta spre Europa.

O purtătoare de cuvânt a confirmat: "Ed și Cherry au întâmpinat recent o fetiță frumoasă și sunt în al nouălea cer. Sunt atât de entuziasmați că Lyra va avea o surioară, iar cei patru se bucură în prezent de un timp prețios în familie înainte ca Ed să se întoarcă în turneu. Ne bucurăm pentru ei și sperăm că le puteți respecta intimitatea în acest moment special."

Ed are o avere estimată la 250 de milioane de lire sterline, după ce a vândut peste 150 de milioane de discuri în întreaga lume.

 

Cuplul s-a căsătorit în secret în 2018

 

Cuplul - foști prieteni de liceu și colegi de clasă văzuți adesea la meciurile Ipswich Town - a început să se întâlnească în 2015. Ei și-au anunțat logodna în ianuarie 2018 într-o fotografie emoționantă de pe Instagram.

Ed a scris la acea vreme: "Mi-am găsit o logodnică chiar înainte de Anul Nou. Suntem foarte fericiți și îndrăgostiți, iar pisicile noastre sunt și ele încântate".

S-au căsătorit în secret la sfârșitul aceluiași an, la proprietatea sa din Framlingham, Suffolk, sub privirile câtorva dintre cei mai apropiați prieteni și familie.

Într-un interviu în exclusivitate pentru The Sun înainte de lansarea celui mai recent album al său, în octombrie anul trecut, Ed a declarat:

"Mi-ar plăcea să am mai mulți copii, omule, mi-ar plăcea. Dar depinde și de ceea ce vrea Cherry, pentru că este corpul ei. Sunt foarte mândru de Cherry ca mamă. Este un om atât de incredibil, sunt pur și simplu impresionat.”

El a continuat: "De când am devenit tată, nu am mai băut aproape deloc. Dar cred că, de fapt, faptul că mi-am luat o pauză și nu am fost în turneu a fost cel mai rău lucru pentru sănătatea mea, pentru că beam în fiecare zi. M-am oprit cu trei luni înainte de nașterea Lyrei pentru că eram hotărât să fiu persoana care o va duce pe soția mea la spital.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel