Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Denisa Tănase, de la Bambi, și soțul ei s-au mutat din România: „Este mai mult decât probabil să fie definitiv”
WhatsApp
Denisa Tănase, membra trupei Bambi și soțul ei, Mircea Brânzei, s-au mutat din România și au închiriat un apartament în Dubai pentru un an de zile. Cei doi așteată să fie gata apartamentul pe care și l-au achiziționat în Emiratele Arabe Unite. 

La 35 de ani, Denisa Tănase se poate considera o femeie împlinită, pe toate planurile. Aceasta trăiește o frumoasă poveste de iubire cu soțul ei, Mircea Brânzei, și se poate lăuda și cu o carieră de succes. Artista s-a lansat de câțiva ani în lumea afacerilor, cu parfumuri și produse de înfrumusețare, și îi merge foarte bine.

Citește  și: Denisa Tănase, de la Bambi, nuntă de vis pe Riviera Franceză

Recent, Denisa Tănase a fost invitată în emisiunea lui Teo Show, de la Kanal D. Sora Ralucăi Tănase a abordat mai multe subiecte, răspunzând la diferite curiozități. Printre altele, aceasta a dezvăluit de ce ea și soțul ei au decis să plece din țară și să se mute în luxosul Dubai.

Denisa Tănase e de părere că are mai multe oportunități în Dubai decât în România. În plus, atât ea, cât și soțul ei, și-au dorit să se mute acolo de mai multă vreme. Spune ea, au ajuns să stea mai mult acolo decât în țară și e mai mult decât probabil să se mute definitiv, după ce apartamentul pe care și l-au cumpărat va fi gata.

„E o încercare, e o intenție, este mai mult decât probabil să fie definitiv, pentru că ne dorim asta și ne place foarte tare și acum, adică din ianuarie, stăm mai mult acolo decât aici. Se întâmplă pentru că ne-am dorit noi foarte mult. Noi cam de un an de zile de când mergeam acolo aveam o glumă internă, spunea: Mergem acasă! Și atât am zis că mergem acasă, până când anul ăsta am decis să stăm mai mult acolo. Prima oară am zis să vedem cum funcționează”, a spus Denisa Tănase la „Teo Show”, de la Kanal D.

Denisa Tănase și soțul ei,  proprietăți în Dubai

 

Denisa Tănase, cunoscută ca Denisa de la Bambi, și partenerul ei au cumpărat proprietăți în Dubai. Acestea nu sunt însă gata. Atunci când au achiziționat locuințele din străinătate, mulți au vrut să știe cum decurg lucrurile în Emiratele Arabe Unite, în acest sens. Vedeta a explicat totul pe îndelete, în emisiunea de la Kanal D.

„Același ireal l-am avut noi acum doi ani când am descoperit despre piața imobiliară de acolo, noi ziceam că e ireal să îți poți permite să îți cumperi vreodată ceva acolo. Eu și Mircea. Apoi ne-am dat seama că acolo ne putem permite lucruri pe care în țară nu ni le permitem. De exemplu, în țară poți să îți cumperi o proprietate cu toți banii, ori să faci credit la bancă. Acolo sunt foarte mult variante de finanțare, cu rate direct la dezvoltator. Sunt doi dezvoltatori acolo, unul este de fapt statul și al doilea este privat.

Noi ne-am făcut și firmă acolo, evident că nu vrem să stăm degeaba, vrem să deschidem și piața asta pentru brandul nostru. Poți să te muți lejer acolo. Practic, ca să poți cumpăra o proprietate acolo, că toată lumea ne întreabă, îți trebuie bani, atât. Merge și prin transfer, crypto și cash. În Dubai e un paradis fiscal, nu au taxe. O rată este 10% din valoarea imobilului. Locuințele pornesc de la 160.000 de euro. Acestea sunt studiouri”, a adăugat ea, citează BZI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel