Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Daniel Pavel de la Survivor, la cinci ani după plecarea din România: Nu regret. I-am fost fidel ambasador țării mele
WhatsApp
Daniel Pavel de la Survivor România 2021 a plecat din România și s-a stabilit în Viena. El a fost prezentator al emisiunii Business On Air, la Radio France Internaţional, program ce a fost şi premiat de CNA în 2015, şi a făcut parte din echipa postului TV Antena 3 ca prezentator al unei emisiuni săptămânale. 

Daniel Pavel a fost redactor şef al Penny FM. A plecat în Republica Dominicană, pentru Survivor România 2021 din Viena, acolo unde locuia de ceva vreme.

El a acordat un interviu în exclusivitate pentru DC News în care ne-a spus de ce a plecat din România.

Citește și: Daniel Pavel, românul din Viena „aterizat“ în Dominicană, experiență-fenomen la „Survivor”: „Era doar vârful icebergului față de ce urma“

De ce ai plecat în Viena? 

 

Am venit la Viena, pentru un job în media, în urmă cu 5 ani. Decizia de a pleca a fost luată tot pe frecvența unui job internațional, în acest caz, proiectul primului radio live prezent într-o rețea de retail alimentar, din România. 

Echipele de radio în rețeaua companiei-mamă se aflau la Viena, toată partea tehnică era integrată acolo, iar transmisia în țările de origine asigurată de cele mai noi tehnologii de streaming, așa că mutarea în Austria a devenit o formalitate. 5 ani mai târziu nu regret pasul făcut, realizările mele acolo ținând și de însușirea unei rigori și discipline de muncă specifice spațiului german. 

 

Ai vrea să te întorci definitiv în România? 

Răspunsul lui Daniel Pavel, în exclusivitate pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel