Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dan Negru s-a întâlnit cu Dan Diaconescu. Ce au pus cei doi la cale: "Ca să nu apară speculații..."
WhatsApp
„Fiecare televiziune are în ea o părticică din DD”, declara Dan Negru acum câțiva ani, făcând o paralelă între posturile TV din România. Au trecut anii, iar Dan Negru încă este de aceeași părere, conform destăinuirilor de astăzi ale vedetei Antena 1 pe Facebook, în urma regăsirii întâmplătoare cu Dan Diaconescu.
Sursă: Facebook

Oglinda TV, sau OTV, așa cum este cunoscut de toată lumea a fost o stație de televiziune înființată în anul 2000 de către jurnalistul Dan Diaconescu și asociată cu postul DDTV. Acesta a avut o influență extraordinar de puternică în industria televiziunii din România, iar Dan Negru nu se abține din a-i recunoaște meritele. 

Dan Negru s-a întâlnit azi cu Dan Diaconescu: 

„Am stat la o vorbă cu Dan Diaconescu. Așa, de dimineață. Ca să nu apară speculații, nu facem nimic împreună, nu avem niciun proiect comun. Doar la o vorbă, pur și simplu. Sunt mulți din breasla noastră care i-au uitat numărul de telefon în anii ăștia. Acu' vreo 20 de ani mi-a spus că vrea să OTVizeze televiziunile din România. Am râs atunci, neîncrezător. Dați o tură pe telecomandă. Nici nu știți ce pierdeți. Azi am recunoscut că i-a ieșit otevizarea.”, a scris Negru pe Facebook în descrierea unei poze cu Diaconescu.

 

Dan Diaconescu a pus la punct o afacere de 10 miliarde de dolari

 

În prezent, Dan Diaconescu pregătește o mare surpriză pentru publicul său. „Tăticul OTV” a pus la cale un plan pentru dezvoltarea unei afaceri de 10 miliarde de dolari și se va reîntoarce în televiziune. Diaconescu a fost surprins în nenumărate rânduri în Abu Dhabi, locație care va fi în strânsă legătură cu noua lui emisiune.

Dan Diaconescu lansează CryptOTV, prima televiziune din lume dedicată exclusiv criptomonedelor. Informațiile oferite de Fanatik susțin despre CryptOTV că este prima televiziune din lume care se bazează pe tehnologia blockchain.

Proiectul a emis, deja, un miliard de tokken, fiecare monedă virtuală valorând 0,1 dolari, suma totală a afacerii puse la punct de Dan Diaconescu fiind de 100 de milioane de dolari.

 

Dan Negru se bucură de succes la Kanal D

 

Dan Negru, o altă legendă a televiziunii, coleg de breaslă cu Diaconescu, nu o duce nici acesta rău. După o viață întreagă la Antena 1, prezentatorul s-a mutat la Kanal D, unde deja are o emisiune quiz. Show-ului „Jocul cuvintelor” a început miercuri, 20 aprilie, iar audiența a fost pe măsura prezentatorului.

Noua emisiunea a lui Negru constă într-un quiz game și a început în forță. Peste un milion de telespectatori din întreaga țară au fost cu ochii pe show-ul cu și despre cuvinte. „Jocul cuvintelor cu Dan Negru” a plasat Kanal D pe locul 2 în topul audiențelor la nivel național. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel