Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dan Negru rupe tăcerea după transferul la Kanal D: "Am pus un pariu!"
WhatsApp
Dan Negru a făcut noi dezvăluiri despre formatul emisiunii pe care o va realiza la Kanal D, precizând că este vorba de un "concurs al creierelor". 

Dan Negru, cel care a părăsit Antena 1 după 22 de ani, a oferit noi detalii despre colaborarea cu Kanal D. El va realiza o emisiune tip "quiz show", un adevărat "concurs al creierelor".   

"Am pus un pariu!

Toate marile televiziuni din lume au concursuri cu întrebări de cultură generală. România e singura țară europeană unde quiz-urile cu întrebări de cultura generală lipsesc din programele marilor televiziuni. 12 quiz-uri difuzează principalele televiziuni englezești, italieni au 11 și francezii 8. Până și bulgarii le au la marile televiziuni!

In America, quizz și știrile sunt cele mai de succes programe tv. Noi le ocolim! Asta e pariul meu la Kanal D: oamenii smart care-și pot arăta mintea la televizor. Pe ei marile tv generaliste i-au ocolit. Concursul creierelor e pariul pe care-l punem in televiziune, la Kanal D. In primul pas aducem cel mai simplu și ușor de înțeles quiz din istoria televiziunii mondiale. Azi am dat drumul înscrierilor. Cultura generală este tot ce oamenii au și maimuțele nu au. Să o arătam și la televizor! E o provocare! E o schimbare! Dar dacă nu schimbi, nu crești și dacă nu crești, nu trăiești! Cultura generală la televizor in concursuri quiz. "Esti nebun, e un risc in România" îmi spun toți ! Cel mai mare risc e sa nu-ți asumi nicunul", este mesajul postat de Dan Negru pe contul său oficial de Facebook.

Dan Negru a părăsit Antena 1, după 22 de ani în care a realizat mai multe emisiuni pentru acest post TV

 

„Am văzut vorbele frumoase spuse de colegii mei. Le mulțumesc! Porecla "regele audiențelor" le-o datorez lor! Ei au făcut posibile toate succesele mele de televiziune și împreună plecăm pe drumuri noi.

Nu căutați vreo urmă de neînțelegere cu cei rămași. N-o să găsiți! Ei rămân prietenii și colegii mei. Lecția de fair-play spune să nu arunci cu pietre in fântâna din care ai băut apă!

Există un om căruia ii mulțumesc deplin pentru drumurile mele trecute și viitoare: Valeriu Lazarov, unul din fondatorii televiziunii moderne europene. Când începeam un proiect nou ne îndemna "să țintim luna ".

"Și dacă ratați luna, sigur nimeriți o stea!". Anul asta se fac 30 de ani de la prima mea legitimație din Radio-Televiziunea Română. Nu-l mai recunosc pe puștiul din fotografie. Dar încă țintesc luna...“, a scris Dan Negru. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel