Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dan Bittman continuă teoriile conspirației: „Covid este o afacere excepțională. Ar putea dura ani de acum încolo“
WhatsApp
Dan Bittman, solistul trupei Holograf, continuă cu teoriile conspirației pe tema Covid-19. Artistul a venit cu noi teorii pe această temă, tot într-o emisiune la Antena 3.

Artistul spune că pandemia ar fi, de fapt, "o afacere excepțională" pentru anumite persoane, susținând că „tot timpul va fi întreținută starea asta".

„Ni se spune cum trebuie să stăm la petrecerile de Crăciun, de Revelion. Tot timpul o să fie întreținută starea asta. Poate e chiar bănoasă, adică poate sunt categorii sociale care câștigă enorm de mult din aceste reglementări.

Pandemia ar putea dura ani de acum încolo. E o afacere exceptională. Încep să mă gândesc să produc și eu într-o pivniță niște Azitrox, aspirina. O să înceapă specula, va dați seama. Gigi Becali a încercat să introducă niște medicamente în țară. O să înceapă o lupta între polii de putere, între oameni de afaceri puternici și, atunci, o să înceapă scandalul între ei", a spus Dan Bittman, în studioul Antena 3.

Citește și: Dan Bittman: „Să mor și eu de Covid, să dea Dumnezeu. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante"

Instigare la nerespectarea măsurilor de protecție

În toamna lui 2020, solistul trupei Holograf contesta în termeni duri restricțiile impuse de autorități pentru prevenirea răspândirii COVID-19. După ce, într-o postare pe pagină să de Facebook, s-a plâns că după "minciună COVID" trebuie să suporte și "alertele penibile și mincinoase pe telefon", Dan Bittman a criticat, tot la Antena 3, modul în care autoritățile gestionează pandemia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel