Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dan Bittman: "Vreau să plec din România! Mă simt ca după Revoluţie"
WhatsApp
Dan Bittman revine cu noi declaraţii, iar de data aceasta artistul spune că se gândeşte foarte serios să se mute din România. 

Solistul trupei Holograf ia în calcul să se mute în Olanda anul viitor, având în vedere că unul dintre copiii săi urmează să plece la studii peste hotare. Dan Bittman a mai precizat că a cântat în Olanda după Revoluţie, comparând chiar situaţia actuală cu cea de atunci.

"Am cântat acolo după Revoluție trei ani de zile, după Revoluție. Vreau să spun că mă simt ca atunci. Chiar mai rău.

Da, mă gândesc foarte serios să fac asta. Nu știu poate dacă o să fie chiar Olanda, este o opțiune, însă mă gândesc și la Suedia, așa prefera o țară mai caldă, dar acum asta e. Încerc să mă uit și eu care sunt opțiunile, sunt inginer, mă angajez și mâine undeva și fac desen tehnic, dar nu-mi doresc asta", a declarat artistul, într-un interviu pentru Fanatik.

 

Dan Bittman vrea să plece din România: "Mă simt ca după Revoluţie"

 

Întrebat ce se va întâmpla cu trupa dacă va pleca, Dan Bittman a răspuns:

"Păi, de exemplu, în trupa B.U.G  Mafia, unul este plecat deja în Spania, unul cu altă treabă. Se poate și așa. Nu asta este problema, trupa Holograf, după 40 de ani, a spus tot ce avea să spună".

Reamintim că, în urmă cu câteva zile, Dan Bittman a făcut declaraţii controversate privind pandemia de COVID-19. Cântăreţul consideră ca totul este o manipulare, iar numărul cazurilor ar fi inventat de către autorităţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel