Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
CRBL, noi mărturisiri despre viața în Spania: „Am vândut tot când am plecat. Pe mine mă cheamă în continuare România acasă”
WhatsApp
CRBL a revenit în România pentru o perioadă scurtă și a vorbit în cadrul podcastului „Acasă la Măruță” despre cum i s-a schimbat viața de când a decis să se mute în Spania cu familia.
CRBL, noi mărturisiri despre viața în Spania: „Am vândut tot când am plecat. Pe mine mă cheamă în continuare România acasă”

„Când am plecat am spus că e trist să stai în chirie în Spania, într-un loc în care nouă românilor nu ne place. Ei au apartamente și case cu camere foarte mici, au gresie pe jos și-ți îngheață picioarele... Nu aveam bani să-mi închiriez ce mi-ar fi plăcut, că nu mă duc acolo să bag banii în buzunarele altora, m-am dus să stau decent, sunt într-o țară străină totuși. Dar casa mea este aia de aici (n.r. - din România) la care eu am muncit și am construit la ea. Stăteam cu gândul mereu acasă. Elena spunea: Ia uite unde stau eu acum și casa mea e goală.

Când am plecat a doua oară am vândut tot din România să nu ne mai gândim la așa ceva. Pentru că eram setați să mergem și să facem acolo niște treburi. Se legaseră niște planuri”, a povestit CRBL.  

 

CRBL: „Îmi lipsesc foarte multe!”

 

Întrebat de Cătălin Măruță dacă l-a dezamăgit sau supărat ceva când a luat decizia să plece din țară, CRBL a spus că nu.

„Nu, cumva credeam că am făcut destule și că aș putea controla de acolo ce vreau să mai fac eu cu muzica sau dacă mai vin din când în când în țară sau se mai întâmplă vreo emisiune sau reclamă credeam că pot să administrez de acolo. Am plecat cu tot: trei camioane cu studio, video, audio, casă”, a adăugat CRBL.

„Acum suntem în situația în care totul este acolo, dar gândul rămâne aici. Îmi lipsesc foarte multe! Nu ești împăcat indiferent de ce ai: mult, puțin, acolo, aici. Pe mine mă cheamă în continuare România acasă pentru că acolo oricâți bani aș avea, orice muncă aș face, mă simt ca un nomad, nu am țară. Și atunci, cumva mă cheamă acasă. Eu mă liniștesc mult când sunt aici, acasă, unde toată lumea vorbește limba mea, unde nu trebuie să mai traduc, unde nu trebuie să fiu atent, unde cunosc pe toată lumea, unde mi-e bine. Nu e foarte binele ăla pe care credeam că-l găsesc eu în Spania”, a mai povestit artistul. 

 

CRBL: „Nu ne mai putem juca așa”

 

„Eu eram la Asia Express și mi-a zis Elena că se mută. I-am zis: bine! Atât am putut să zic. Elena a trebuit să facă toate procedurile: să închidă școala acolo, să închidă chiria, să găsească loc la școală aici. Iar a mutat Elena tot. Un camion are o limită de greutate. Elena a pus în cutii și le cântărea, punea etichete, să nu cumva să depășească. Ea neștiind că au băieții acolo. A reușit să facă mutarea asta, este o eroină! Îi spuneam lui Oase să nu cumva să ieșim din emisiune că mă trimitea în șantier. Pe cuvânt, m-a motivat asta un pic și am ieșit la final și am venit acasă. Deci, am plecat din Spania la Asia Express și când m-am întors am venit în România. Eram la casă, că abia a doua oară când am plecat am vândut tot din România. Acum e tot ce avem acolo (n.r. - Spania).

Acum iar avem gândul ăsta, dar nu ne mai putem juca așa pentru că fetița are deja 12 ani și acum își face prieteni. Acum decizia va trebui să fie decisivă din cauza copilului. Adică dacă venim înapoi, aici ar trebui să rămânem, cel puțin până la pensie. Încă ne gândim, avem discuții, le analizăm din toate punctele de vedere și avem teamă de a face pasul pentru că nu știm care este decizia corectă”, a conchis CRBL. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel