Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
CRBL, către românii din străinătate: "Lăsați mimatul bogăției, că nu ajută pe nimeni!"
WhatsApp
CRBL, artistul care trăit o perioadă în Spania iar apoi s-a întors în țară, spune că românii plecați să lucreze în străinătate ar fi bine să nu mai mimeze bunăstarea și că ar fi mai bine să fie cât mai naturali.   

CRBL a fost invitatul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai" difuzată la Kanal D. În cadrul show-ului, artistul a fost întrebat de câte a fost nevoit să mimeze bunăstarea, acesta fiind sincer si recunoscând ca a mimat bogăția de foarte multe ori. 

"Cu timpul am înțeles că, cu cât rămâi tu, cu atât poți să fii mai împăcat cu tine. Cu cât mimezi bunăstarea și vrei să te înconjori de ce crezi că-s permiți doar ca să faci o impresie bună în societate și nu numai, cu atât te minți pe tine", a spus CRBL. 

Amintind de experiența sa din perioada în care a locuit în Spania, artistul s-a referit și la românii plecați în diaspora.     

"Eu iubesc România și iubesc românii. Am stat și foarte mult plecat pe afară, i-am întâlnit și acolo. Suntem foarte tari. Avem minusurile noastre, dar să nu credeți că sunt doar ale noastre. Aceste minusuri sunt peste tot, doar că sunt văzute diferit. Îi rog pe toți românii să fie cât mai naturali. Lăsați mimatul bunăstării, că nu ajută pe nimeni. Ăsta sunt. Pui capul pe pernă și știi că asta ești. De ce te trezești mâine? Tu știi", a adăugat CRBL. 

CRBL a revenit definitiv în România în acest an

 

CRBL și-a dat seama că viața în România îi oferă mai multe oportunități. 

”Azi noapte am făcut consiliu de familie și am luat o decizie. Vreau să revin pe plaiurile mioritice din septembrie. Vreau să fac muzică, să continui ce am început, mai am proiecte. S-ar putea într-un an-doi, să ne întoarcem.  Elena are si ea proiectele ei, îi este foarte dor de țară. Alessia are deja 12 ani, nu mă mai pot fâțâi de colo colo, își face și ea prieteni, vorba aia. Vrea să cânte, să facă un proiect k-pop si trebuie să o ajut. Acum cântă coreană. 

Am făcut deja demersurile să o mutăm la școală în România, se intoarce la vechea ei școală. Căutam și chirie, mă duc să văd de apartament, e problema mare de tot. Avem multe de făcut. O să zică toți că nu ți-a mers acolo. Nu e adevărat. Elenei îi e dor de țară, sunt mai multe. Acum căutăm apartament de închiriat”, a declarat CRBL, în luna iulie.

Îmi trebuie vreo 4 tone de lucruri să mut. Studio-ul audio, studio-ul video, toată aparatura, hainele, am 100 de perechi de adidasi, cred ca fac o licitatie cu ei.Am o pereche care costă 17 mii de Euro. Am dat 400 de euro pe ei acum mulți ani și văd că le-a crescut valoarea. Dacă îmi dă cineva 10 mii, eu sunt mulțumit. Am 600 de kendame pe care le păstrez în Dubai. Am biciclete, motocicleta, caiac. Mașinile le vindem, nu aducem în țară, costă prea mult și nu sunt din peisajul ăsta”, a mai spus CRBL. 

Ce spunea CRBL despre viața în Spania

 

"Prima dată am plecat în Spania, cu Elena, într-o vacanță de zece zile. Ne-a plăcut zona atât de mult încât am luat decizia să mai face o vacanță de o lună. După o vacanță de o lună, am luat decizia cu Elena să ne mutăm un an în Spania. Alesia avea 5 ani. Am găsit și o școală engleză, pentru Alesia. Am găsit și chirie. N-am plecat cu toate de acasă. Am plecat provizoriu. Iar acolo am început să înțelegem ce înseamnă Spania. A trebuit să ne facem acte. Alesia mergea la școală. Am început să simțim spaniolul. Ne-a plăcut. Am găsit plusuri și minusuri. Apoi am revent în țară", a dezvăluit CRBL.

CRBL spunea că este dezamăgit de apartamentele mici din Spania. Acesta își vânduse toate proprietățile din România în momentul în care a decis să se mute definitv în Spania. 

"În România am găsit alte minusuri și iar ne-am dorit să plecăm în Spania. Și am plecat. Dar e trist să stai în chirie în Spania, deoarece au apartamentele mici. Nu aveam bani să închiriez ceea ce îmi place. Stăteam cu gândul mereu acasă. De aceea când am plecat a doua oară în Spania, am vândut tot din România. Am plecat cu trei camioane, cu studio, cu toate. Acum totul este acolo, dar gândul este aici. Pe mine mă cheamă România acasă, pentru că acolo mă simt ca un nomad, care nu are țară", a mai dezvăluit artistul. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel