Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Chefi la cuțite, 14 iunie: Ei sunt cei nouă semifinaliști
WhatsApp
Chefi la cuțite se apropie de marea finală. După ediția de duminică seară s-a aflat numele celor 9 semifinaliști care se vor duela pentru un loc în marea finală. Iată cine sunt norocoșii și ce la ce echipe provin.
Chefi la cutite

Elena și Ricky din echipa verde a lui Sorin Bontea, Keed, Ștefan, Florin și Cătălin din echipa albastră, coordonată de Florin Dumitrescu și  Alex, Valentina și Narcisa din echipa mov a lui Cătălin Dumitrescu. Aceștia sunt cei nouă semifinaliști ai emisiunii Chefi la Cuțite. 

În această seară, 14 iunie, de la ora 20.30, o nouă ediție a celei mai îndrăgite emisiuni culinare îi va aduce pe cei 9 concurenți și pe chefii lor coordonatori cu un pas mai aproape de marea finală, când unul dintre ei va câștiga marele premiu de 30.000 de euro. Mare finală se va disputa pe parcursul a două ediții: Marți 15 iunie și miercuri, 16 iunie, când se va afla și cine pleacă acasă învingător.

În cel mai lung sezon al emisiunii, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au avut de impresionat cu preparatele gândite pentru echipele lor o plajă largă de jurați. S-au pus în joc 27 de amulete, dintre care 7 le-a câștigat Sorin Bontea, 11 Florin Dumitrescu  și 9 Cătălin Scărlătescu. Unele dintre ele au fost adevărate bombe.

Ca de fiecare dată, cei trei chefi au avut de „comandat“ din meniu ce anume vor să deguste. Sorin Bontea a comandat mușchi de vită la grătar cu ciuperci și cartofi zdrobiți cu aromă de trufe, rețetă care a trebuit să fie preparată de Keed, Cătălin Amarandei și Florin Revesz. Florin Dumitrescu a ales file de lup de mare cu risotto primavera, comandă ce a ajuns la Victorina Matveev și Ștefan Borleanu, iar Cătălin Scărlătescu a ales fileul de somon cu sos olandez, ciuperci oyster și conopidă gratinată, pregătită de Rikito Watanabe (Riki), Elena Matei și Dorin Voiasciuc.

Chefi la cuțite, 14 iunie: semifinaliști

 

15 puncte a obținut Cătălin de la echipa lui chef Florin Dumitrescu. A fost cea mai bună farfurie din ultimul battle. De asemenea, Elena din echipa lui chef Bontea a obținut 15 puncte, cu o farfurie foarte bună. Și Florin, de la echipa lui chef Florin Dumitrescu a obținut punctajul maxim. "Nu mi-a venit să cred că am luat 15 puncte. Sunt copleșit, emoționat. Sunt fericit că am făcut cartofi zdrobiți buni"

Ștefan de la Dumitrescu a obținut un număr de 12 puncte și merge mai departe. Același punctaj l-a avut și Riki, care a obținut și el 12 puncte și spre bucuria multor dintre cei care urmăresc show-ul și el merge mai departe. "Aveam emoții, mă durea burtica," a spus Ricky în așteptarea rezultatului final. "Te iubesc, chef Bontea! Semifinalaaa!" a mai spus Ricky când a intrat în bucătărie.

Vezi și: Două eliminări SURPRIZĂ la Chefi la Cuțite, duminică 13 iunie. S-au aflat semifinaliștii

Keed a reușit să meargă mai departe, deși spune că se aștepta ca farfuria sa să nu fie pe placul chefilor. "Eram șocat. Mă așteptam să plec acasă. Mă bucur că nu s-a irosit amuleta aceea pe mine, cea care m-a salvat. Sunt foarte fericit că mă întorc la colegii mei. Sper ca prin ce am făcut eu să inspir oameni că ei pot realiza lucruri", a declarat acesta. 

"Nici Victorina, nici Dorin nu au reușit în această seară. Este un moment trist și pentru mine și pentru ei. A fost un sezon foarte dificil și pentru mine, concurenții mei au fost de multe ori la duel. Nu am fost nici eu prea inspirat," a spus chef Sorin Bontea.

Dorin a izbucnit în lacrimi la aflarea veștii că a fost eliminat. "Eu am crezut că voi câștiga și n-am ajuns nici măcar semifinalist," a spus Dorin. Acesta a fost foarte dezamăgit și a plâns în hohote. Acesta a fost dărâmat de vestea eliminării. 

Ricky a plâns și el foarte tare când a văzut că Victorina a fost eliminată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel