Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Chef Scărlătescu, în doliu. A murit Liviu Chiorpec, celebrul bucătar care a făcut senzație la „Chefi la cuțite“: „Drum bun, prieten drag“
WhatsApp
Liviu Chiorpec, bucătarul care a făcut senzație cu aparițiile sale în sezoanele 8 și 9 ale emisiunii „Chefi la cuțite”, a murit.  Chef Cătălin Scărlătescu a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook.

Chef Liviu Chiorpec, pe care l-am văut în plină acțiune la „Chefi la cuțite” - întâi în calitate de concurent, iar apoi de jurat al probelor pentru amuletele juraților - a murit în dimineața zilei de 4 noiembrie. Trista veste i-a întristat pe cei care îl cunoșteau. 

La rândul său, Cătălin Scărlătescu, care bun prieten cu Chiorpec, l-a pomenit pe acesta tot prin intermediul unei postări pe Facebook. „Drum bun prieten drag! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a scris juratul de la „Chefi la cuțite”.

„E o dimineață în care îmi moare un prieten după o lungă și demnă luptă cu cancerul. Liviu Chiorpec, astăzi este doar despre tine și Sauvignonul va fi de acum încolo despre tine. Mi-e trist, mi-e frig, mă gândesc că cei buni și cu lumini în suflete pleacă prea brutal, prea rapid din viața ta. Ne-am cunoscut călcându-ne pe picioare la cursurile de tango și am continuat povestind despre mări, țări și cărți, iubiri pierdute și piruete ale vieții. Ne-am dus alături anii îmblânzindu-i cu șampanie și Sauvignon Blanc, căutând în noi sunete și forme. Să-i înveți, dragă Liviu, pe cei de sus, să bea șampanie la micul dejun”, este mesajul postat de Raluca, o apropiată a lui Liviu Chiorpec.

Chef Scărlătescu, în doliu. A murit Liviu Chiorpec

 

Liviu Chiorpec, de profesie inginer, a devenit bucătar după ce a lucrat două decenii într-o corporație.

„Cine sunt? Liviu Chiorpec, bucătar, din alegere sau predestinare, inginer, de meserie, fost corporatist, 20 de ani, reinventat, că tot e la modă… Acum sunt private chef. Gătesc la mine acasă, la tine acasă, la cine vreau eu acasă”, spunea când și-a făcut apariția în platoul de la „Chefi la cuțite”, în octombrie 2019.

Tot atunci, acesta a povestit despre relația de prietenie pe care o avea cu Chef Cătălin Scărlătescu.

„L-am cunoscut acum vreo patru sau cinci ani, cum le stă bine bărbaților, într-un wine bar, la o sticlă de șampanie. (…) Ne întâlnim rar, dar oamenii când se apropie, nu au nevoie să se vadă în fiecare secundă”, spunea Liviu Chiorpec.

Corporatistul reinventat era profesor de gastronomie la o școală de cooking, mai scrie sursa citată. În timpul liber îi plăcea să gătească pentru prieteni, iar modelul său a fost mereu tatăl său, potirvit TV Mania.

Liviu Chiorpec a revenit și în sezoanele 8 și 9 de la „Chefi la cuțite”, dar în calitate de jurat care a oferit mult temutele amulete pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel