Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Celebrul model Laurette, reacție în cazul cazul „Bătăușei de la Târgu-Jiu“: „Râdeau că sunt neagră și nu am voie la baia albilor“
WhatsApp
Celebrul model Laurette a spus că nu a putut urmări până la capît imaginile cutremurătoare cu fetița de 13 ani din Târgu Jiu, bătută și umilită de colegele ei. Însă acest caz i-a amintit de agresiunile la care a fost supusă și ea, când era la școală, apoi, la facultate. 

Mai mult, celebra mulatră povestește că și fetița ei a suferit o astfel de traumă, fiind agresată până ce i s-a rupt un dinte.

„Nu pot să nu comentez cazul bătăușei de la Târgu-Jiu, recunosc că nu am putut viziona videoul până la sfârșit. Copiii s-au bătut de când lumea și pământul, dar aici m-a frapat… umilința la care a fost supusa victima. Victimă am fost si eu când eram mică și știu ce înseamnă să te umilească alți copii în școală.  Îmi aduc aminte cum mă făceau cioară și râdeau de mine la baie că sunt neagră și negrii nu au voie la baia albilor, sau cum mă spălau iarna cu zăpadă să mă fac albă, să pot intra în curtea școlii, cum mă trăgeau de păr, că aveam părul creț că, na, așa au negrii părul creț, și mă trăgeau tare de păr, îmi ziceau că am păr de oaie neagră.

Îmi aduc aminte cum încă la facultate în anul 1 colegii aduceau ciocolată albă și făceau mișto de mine să mănânc să mă pot murdări și eu la gură!!! Da, și astea sunt doar câteva umilințe, am crezut că în timp vor dispărea, dar nu, am observat asta din ce în ce mai des în rândul adolescenților. Ideea de a pune victima în genunchi, de a o înconjura încât să nu se poată apăra deloc e grav și trebuie să răspundeți penal pentru aceste fapte grave.

Fetița mea, anul trecut, într-o școală de stat, a avut parte de o astfel de agresiune din partea unui coleg de clasă, în urma căreia a rămas fără un dinte, urmând ședințe la doctorul pshiholog să își poată reveni, să treacă peste trauma suferită și de a o convinge să se întoarcă din nou la școală, întrucât a refuzat timp de două săptămâni! Nu e ok ce se întâmplă“, a scris Laurette pe pagina ei de Facebook.

Nu , pot sa nu comentez cazul Bătăușei de la Târgu-Jiu recunosc ca nu am putut viziona videoul pana la sfârșit, copiii...

Publicată de Atindehou Innocencia Laurette pe Miercuri, 9 septembrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel