Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cătălin Botezatu, infectat: „Da, am avut Covid. Mi-a fost foarte frică!“
WhatsApp
Cătălin Botezatu a mărturisit recent că a fost infectat cu COVID-19, dar avut o formă ușoară a bolii.  Cu toate acestea, cunoscutul designer a trecut prin momente de panică, mai ales că el a fost operat de cancer și se află în grupa de risc.

„Da, am avut COVID. Mi-a fost foarte frică pentru că nu știam cum reacționează organismul fiind una dintre persoanele cu risc, dar am avut o formă ușoară.

Nu am avut miros, așa mi-am dat seama. Am început să mă parfumez mult de tot și am văzut că nu miros”, a povestit Cătălin Botezatu, citat de Antena 3.

Cătălin Botezatu, infectat: „Da, am avut Covid. Mi-a fost foarte frică!“

 

Designerul spune că a fost apoi la Istanbul unde și-a făcut toate testele de plămâni pentru a se asigura că totul este în regulă.

„Când treci prin cinci operații de la un cancer nu e prea ușor. Sunt extrem de optimist. Am mai făcut încă o operație pentru că doctorii s-au speriat crezând că s-a mai întâmplat ceva.

Nu s-a întâmplat, din fericire a fost o operație simplă, reușită. Da, sunt mândru că m-am vindecat de cancer și mă laud, datorită mie foarte mulți oameni au ajuns la aceste clinici din Turcia. Și dacă în România li s-au dat verdicte fatale, mergând acolo, pe urmele mele, acești oameni trăiesc, s-au operat, au scăpat cu viață”, a mai spus cunoscutul designer.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel