Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cât costa noul parfum lansat de Anamaria Prodan. Nu doar parfumul este un brand de lux, ci și prețul
WhatsApp
Anamaria Prodan vrea să dea lovitura într-un segment nou de afaceri pentru ea: parfumurile. Afacerista s-a dedicat în ultimele săptămâni unui proiect de care este incredibil de fericită și mândră. Anamaria Prodan s-a făcut încă o dată remarcată, prin lansarea unui parfum care îi poartă numele.  
Cât costa noul parfum lansat de Anamaria Prodan. Nu doar parfumul este un brand de lux, ci și prețul

Impresara a avut parte de mult succes pe plan financiar în ultima perioadă, lucru ce a compensat problemele din căsnicia cu fostul ei soț, antrenorul echipei de fotbal Universitatea Craiova. Anamaria Prodan s-a focusat pe partea profesională și le-a făcut o surpriză neașteptată fanilor cu acest proiect.

Parfumul pe care tocmai ce l-a lansat îi poartă numele și deja este extrem de apreciat de fanii ei pe pagina de Instagram. La începutul săptămânii au apărut primele postări cu design-ul cutiei parfumului, iar acum poate fi găsit și pe site. 

 

Ce sumă trebuie să scoți din portofel pentru achiziționarea noului parfum românesc din trend

 

Se pare că Anamaria Prodan, nu se vinde deloc ieftin...nici când vine vorba despre parfumuri. Dacă vrei să miroși ca Anamaria Prodan, trebuie să deții și mulți bani pe card, pentru că este un brand de lux. Parfumul costă 750 de lei, este unisex și propune note irezistibile.

Impresara a depus mult suflet în realizarea acestui proiect și a explicat că parfumul se face remarcat prin noile arome, obținute prin metode diferite de cele tradiționale. De asemenea, design-ul este unul impresionant și pare inspirat din cultura arăbească, mai ales pentru că Anamaria este foarte atrasă de Dubai.

 

2. Cât costa ... (parfum-prodan.png)

 

Parfumul „Anamaria Prodan” a făcut senzație pe Instagram

 

Înainte să fie lansat parfumul care îi poartă numele, Anamaria Prodan a publicat mai multe postări pe pagina sa oficială de Instragram, unde le promitea fanilor că vor avea parte de o surpriză. 

„Fiți gata să luați parte la o poveste plină de mirosuri și culori.....❤️❤️❤️❤️❤️❤️. Proiect nou❤️❤️❤️❤️ mândră de echipa mea ! Ei sunt ca și FAMILIA mea ❤️❤️❤️❤️❤️”, a scris afacerista în cadrul unor postări cu parfumul.

Fanii au reacționat imediat în comentarii și s-au arătat nerăbdători să achiziționeze noul parfum.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel