Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Care este cel mai sexy bărbat din lume în anul 2022, conform revistei People. Reacția vedetei: „Mama se poate lăuda cu adevărat"
WhatsApp
Chris Evans a fost desemnat cel mai sexy bărbat din 2022, conform revistei People și spune că se pregătește pentru glumele din partea prietenilor săi, dar știe că mama sa se va bucura. "Este mândră de tot ceea ce fac, dar asta este ceva cu care se poate lăuda cu adevărat".
Care este cel mai sexy bărbat din lume în anul 2022, conform revistei People. Reacția vedetei: „Mama se poate lăuda cu adevărat" / Foto: Instagram

Chris Evans, actorul din „Captain America”, a fost desemnat luni de revista People „cel mai sexy bărbat în viaţă” pentru anul 2022.

În prezent, Chris Evans, în vârstă de 41 de ani, încă se adaptează la noul titlu - și trebuie să vorbească despre el - dar știe că această veste va încânta cel puțin o persoană: "Mama mea va fi atât de fericită", spune el. "Este mândră de tot ceea ce fac, dar asta este ceva cu care se poate lăuda cu adevărat."

 

Chris Evans, mai sexy ca niciodată

 

Deși actorul a înțeles pe deplin acest statut special pe care l-a obținut, tânărul ar prefera probabil să facă orice altceva decât să discute despre faptul că este considerat sexy.

"Este greu să iei un interviu despre toată chestia asta", spune el râzând. "Se simte ca o formă ciudată de laudă umilă".

Însă oricât de stânjenitor ar fi pentru vedetă să se laude cu frumusețea lui trupească, acesta se consolează cu faptul că mama lui va fi foarte fericită să audă vestea.

Mama lui, Lisa s-a declarat foarte încântată de veste. "Nu sunt deloc surprinsă", spune ea pentru People. "Familia noastră va fi pe lângă ei."

 

Evans spune că se simte mult mai confortabil să vorbească despre cariera sa

 

Actorul este cunoscut mai ales pentru interpretarea super-eroului altruist și plin de sacrificiu de sine, Captain America, în franciza multimiliardară Avengers de la Marvel. Evans se simte mult mai confortabil să vorbească despre cariera sa, care a fost în flăcări în ultimul deceniu.

Numai în anul 2022, a jucat în Lightyear de la Pixar, Gray Man de la Netflix și a filmat trei filme noi, inclusiv Ghosted din 2023 pentru AppleTV+, pe care îl și produce, și, de asemenea, încă mai co-conduce A Starting Point, platforma de implicare civică pe care a lansat-o în 2020.

Ajuns la vârsta de 41 de ani, Evans încearcă să acorde prioritate unui echilibru sănătos între viața profesională și cea privată și să petreacă cât mai mult timp posibil acasă și cu familia sa din Boston.

"Când vine vorba de a căuta oamenii pe care îi interpretez, este mai degrabă o problemă legată de locul unde se filmează", spune el. "Sunt prea bătrân pentru a trăi într-o valiză timp de șase luni și m-am stabilit într-o fază mai plăcută în care sunt fericit să fiu acasă."

 

Chris Evans se gândește la căsătorie și vrea să devină tată în viitorul apropiat 

 

"Este absolut ceva ce îmi doresc", spune el. Doar nu vă așteptați să vorbească prea mult despre asta când se va întâmpla: "Unele lucruri le vrei doar pentru tine, sau doar pentru familia mea și prietenii mei".

După 22 de ani de carieră, Evans recunoaște că este pregătit să încetinească puțin ritmul.

"Cel mai plăcut aspect al carierei mele în acest moment este să mă simt suficient de sigur pentru a lua piciorul de pe accelerație", spune el. "Simt că am un pic mai multă libertate pentru a mă îndepărta de industrie și a găsi totuși proiecte care să-mi satisfacă apetitul creativ atunci când mă întorc.".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel