Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Barack Obama a fost întâmpinat cu o serenadă improvizată de un cor de femei pe balconul din Danemarca. "Complet neașteptat și uimitor!"
WhatsApp
Barack Obama  a fost profund impresionat după ce a avut parte de o serenadă surpriză făcută de către un cor feminin în timpul vizitei sale în capitala daneză Copenhaga.
Barack Obama ar putea fi următorul „președinte” al Universității Harvard, după ce actualul director și-a dat demisia

Obama se afla în oraș pentru Summitul pentru democrație de la Copenhaga din 2022, când a auzit un cor care repeta pe un balcon situat vizavi de Hotel d'Angleterre, unde era cazat, conform Daily Mail.

 

Obama, impresionat de un cor de fete din Danemarca

 

Curiosul fost președinte le-a întrebat ce fac, la care fetele au răspuns în cor: "Cântăm!". Obama le-a spus cî-și dorește să cânte pentru el, ceea ce fetele au fost încântate să o facă, bucurându-l pe primul președinte de culoare și având parte de un moment de neuitat. 

Corul Ung Klang i-a cântat fostului președinte o interpretare a melodiei "In Denmark I was Born". Obama a salutat grupul și a făcut un gest cu mâna la o ureche, spunând: "Wow, a fost fantastic!". 

 

 

 

Corul este alcătuit din nouă femei în vârstă de 20 de ani, toate cu pregătire clasică, care se descriu ca fiind o "comunitate artistică".

O membră a corului Ung Klang a scris pe Instagram: „Astăzi, repetițiile noastre au început complet neașteptat și uimitor! Tocmai am început să repetăm pentru proiectele noastre viitoare, după care auzim un mic zgomot pe stradă de la balcon. Dintr-o dată, fostul președinte Obama iese din subsolul D'Angleterre și ne zărește. Se uită uimit la noi și ne întreabă: "Bună ziua, ce faceți?".

''Cântăm'', răspundem în cor, la care el răspunde: ''Oh, dați-mi voie să vă ascult''. Începem să râdem puțin și credem că nu este cu adevărat interesat până când vedem că este gata să asculte.”, a povestit fata.

Unul dintre membrii grupului a început să cânte 'I was born in Denmark', iar restul s-au alăturat, formând o serenadă surprinzătoare și improvizată pentru fostul senator de Illinois.

Obama le-a întrebat despre cor și despre ceea ce fac, înainte de a se urca în mașina și de a pleca. 

 

 

 

Cântărețele s-au simțit onorate să îi cânte fostului președinte

 

„Trebuie să spunem”, a continuat membrul corului, „că această dimineață a fost un pic mai neobișnuită decât sesiunile noastre obișnuite de repetiții. Trebuie să recunoaștem că a durat doar o oră până când ne-am revenit. O zi minunată, o experiență minunată”.

Frederik Kurstein, în vârstă de 23 de ani, care locuiește vizavi de hotelul în care era cazat Obama, a reușit să surprindă momentul. Prietena lui, care face parte din cor, exersează acolo împreună cu ceilalți cântăreți și, după ce au auzit agitația de afară, au alergat la balcon.

Frederik, care lucrează în producția TV, a declarat: „Stăteam pe balcon și erau o mulțime de polițiști și știam că președintele Obama stă la hotel. Am intrat înăuntru și deodată am auzit multe țipete, așa că am ieșit din nou afară și atunci l-am văzut”.

Președintele Obama a fost alături de liderii Fundației Obama din întreaga Europă pentru a încheia Summitul pentru democrație de la Copenhaga din 2022 cu o sesiune intitulată „Organizarea democratică în era digitală”, vinerea trecută.

El a participat apoi la ateliere de lucru interactive cu diverși lideri de fundații, concentrându-se pe provocările cu care se confruntă liderii în regiunile lor și pe idei pentru progrese de mare impact.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel