Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ares, un tânăr artist român, revelația adolescenților din Spania (video)
WhatsApp
Ares, un tânăr artist român, lansează astăzi cel mai nou clip al său. Tânărul are deja sute de mii de vizionări ale clipurilor sale pe canalul de YouTube.

Ares, tânărul artist român care locuiește în prezent în Zaragoza, lansează astăzi noul său single "Lágrimas de cristal". Acesta este considerat cel mai personal și semnificativ proiect al artistului, atât pentru sprijinul și feedback-ul primit în timpul acestor săptămâni, cât și pentru valoarea sentimentală pe care o are pentru el.

Echipa tehnică a acestui single este formată din Trapeoshots, care s-au ocupat de partea vizuală cu un videoclip filmat în Cullera. În ceea ce privește partea muzicală, versurile sunt semnate de Ares, montate pe o bază de producătorul Mario Reverte Regal (M.Lager). 

Cariera sa muzicală abia începe să prindă contur în acest moment, deși a debutat pe platforme în 2020 anul trecut. În ianuarie 2021 a decis să își profesionalizeze hobby-ul și a început să lanseze single-uri în mod continuu pe parcursul anului, încheind cu "Lágrimas de Cristal", hitul său. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel