Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Andrei Ungureanu - „Omul cu Tourette“ și-a cerut iubita în căsătorie în timpul unei emisiuni
WhatsApp
Omul cu Tourette, pe numele lui real Andrei Ungureanu, un influencer viral pe TikTok și pe alte rețele de socializare, devenit celebru după ce a participat la mai multe emisiuni de umor televizate, și-a cerut iubita de soție în timpul filmărilor la o emisiune.
Andrei Ungureanu - „Omul cu Tourette“ și-a cerut iubita în căsătorie în timpul unei emisiuni

Andrei Ungureanu, zis Omul cu Tourette, este un influencer celebru pe TikTok, dar și-a căpătat adevărata notorietate, în urma participării și câștigării celui de-al nouălea sezon iUmor de la Antena 1. Tânărul trăiește o frumoasă poveste de dragoste, alături de Alina, o fată simplă, din Republica Moldova.

Cristiana, Alina - iubita lui Andrei, Claudia, Cosmin și Cristian s-au luptat pentru titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină”, iar în urma voturilor, premiul de 5.000 de lei a fost împărțit între două concurente ce au obținut același punctaj! Claudia și Alina au acumulat câte 66 de puncte. Prin urmare, amândouă au câștigat râvnitul titlu de „gazdă perfectă” și câte 2.500 de lei.

Alina Creciun, creatoare de conținut pe Tik-Tok. Aceasta a găzduit o cină cu specific indian, pe care a marcat-o cu o surpriză inedită. Alina și-a chemat iubitul, comediantul „Omul cu Tourette”, pentru a executa câteva trucuri de magie în fața invitaților săi., relatează Pro Tv.

Situația a luat o întorsătură cu totul neașteptată în momentul în care acesta a cerut-o în căsătorie, sub pretextul că îi face un moment de magie: „Ia pachetul și amestecă-l. Trebuie să alegi o mână: stânga sau dreapta. Vrei să fii soția mea?”, a întrebat acesta tremurând.

Andrei are sindromul Tourette și nu s-a ferit niciodată să se arate așa cum e sau să vorbească despre boala de care suferă. 

„Nu aș vrea să scap de sindromul Tourette. Niciodată în viață. Mă iubesc așa cum sunt. Adică, dacă ar veni cineva și mi-ar zice că există tratament pentru Tourette, aș spune „Nu, mersi”. Dar nu pentru că am devenit cunoscut, pur și simplu, m-am obișnuit deja. Și dacă nu eram cunoscut, tot nu voiam să mă vindec.”, a declarat Omul cu Tourette în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”, moderată de Oana Radu și difuzată pe canalul de YouTube theXclusive.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel