Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Actrița Joana Benedek, românca „rea“ din telenovelele sud-americane, s-a căsătorit: „Te iubesc, frumoasa mea româncuță“ (video)
WhatsApp
Joana Benedek, actrița româncă ce a cucerit Mexicul și Venezuela, în principal prin rolurile sale negative interpretate excepțional în telenovele, s-a retras de ceva vreme din televiziune, dar nu și din viața publică. Frumoasa româncă, în vârstă de 50 de ani, s-a căsătorit religios, la 50 de ani. Actrița a fost protagonista unei nunți fastuoase care a avut loc în statul Mexic, în cadrul Bisericii Ortodoxe.
Joana Benedek s-a căsătorit

Joana Benedek, una dintre vedetele străine ale Televisa, a revenit în lumina reflectoarelor, în ciuda retragerii sale, deoarece s-a căsătorit pe 4 noiembrie în statul Mexic, sub egida Bisericii Ortodoxe.

Din 2012 nu se mai știau prea multe despre viața Joanei Benedek, deoarece în 2011 a jucat în ultima sa telenovelă, iar de atunci s-a îndepărtat de lumina reflectoarelor, deși a încercat să mențină o oarecare relație cu fanii săi.

Însă, vineri, ea a revenit în lumina reflectoarelor pentru că s-a căsătorit cu un bărbat pe nume Javier Vargas, despre care nu a vrut să vorbească, dar pe care l-a prezentat pentru prima dată pe contul ei de Instagram în ianuarie anul trecut.

Vezi și: Vă mai amintiți de Joana Benedek, românca „rea“ din telenovelele sud-americane?

Declarație de iubire din partea soțului: „Te iubesc, frumoasa mea româncuță“

 

Nu se știe de când a început relația cuplului, dar în ianuarie, prin intermediul Instagram, Javier Vargas a împărtășit "viitoarea mea soție, te iubesc frumoasa mea româncuță", alături de o fotografie cu cei doi.

În aceeași postare, urmăritorii actualului soț al Ioanei i-au felicitat pe cei doi, despre care se crede că a fost momentul în care s-au logodit.

După ceremonia religioasă, tinerii căsătoriți și invitații lor au asistat la un foc de artificii, apoi s-au îndreptat spre sala de petreceri, care a fost decorată "plin de creativitate", după cum a descris presa din Mexic.

Actrița Joana Benedek, românca „rea“ din telenovelele sud-americane, s-a căsătorit

 

Românca s-a căsătorit în Catedrala Ortodoxă Sfântul Petru și Sfântul Pavel, care se află în Huixquilucan, statul Mexic. Actrița în vârstă de 50 de ani a fost condusă la altar de producătorul Televisa Emilio Larrosa, cu care a lucrat la melodrame precum Amigas y rivales (Prietene și rivale) și Mujeres engañadas (Femei înșelate), care s-au derulat și în România. De asemenea, nașa, care a venit să semneze certificatul de căsătorie, a fost Norma Philippe, soția lui Emilio Larrosa.

Rochia de mireasă a Ioanei a fost albă, cu un corset cu sclipici în partea de sus și o fustă cu croială de sirenă, cu o trenă de aproximativ doi metri. Buchetul ei era format din flori roz și liliachii. Cum își purta părul blond desfăcut, ea a purtat o tiară, de care și-a agățat voalul.

 

De ce s-a retras Joana Benedek din telenovele

 

Românca a devenit una dintre actrițele cu rol negativ preferate ale televiziunii mexicane, dar după 15 telenovele de succes, a decis să se retragă. La momentul respectiv, ea a declarat că intenția ei de a se îndepărta de lumina reflectoarelor a fost aceea de a continua să învețe și de a avea timp să vadă lumea.

Ea a mai comentat că nu vrea să părăsească complet televiziunea, dar că așteaptă un rol care să o convingă să se întoarcă să lucreze în melodrame.

Într-un interviu acordat în 2019 pentru emisiunea Intrusos, ea a povestit că, în această perioadă, s-a dedicat învățării despre energie și a călătorit în Italia, România și Spania.

2. -imagine fara descriere- (joana-benedek-religios.PNG)

"Am simțit nevoia în 2012 (de a mă retrage), nu este o coincidență, este o cauzalitate, pentru că totul are o cauză, să mă retrag, să mă aerisesc, să plec. Am petrecut câțiva ani în Europa. Am studiat tot ce vă puteți imagina. Energia universală prin chakre, reiki", a spus ea.

De atunci, a participat la câteva talk-show-uri, dar nu a revenit la actorie.

Joana are, de asemenea, propriul canal YouTube, unde își împărtășește cunoștințele despre energie, deși în prezent nu îl folosește.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Shanik Berman (@shanikberman)

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel