Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
A murit mama lui Oreste: "Iartă-mă, te rog, pentru toate!"
WhatsApp
Mama lui Oreste s-a stins din viață. Cunoscutul jurnalist a rămas fără ambii părinți, aceasta fiind o zi extrem de grea pentru el. Oreste i-a transmis un mesaj emoționant mamei sale.
A murit mama lui Oreste: "Iartă-mă, te rog, pentru toate!" / Foto: Facebook

Cuprins de sentimente grele, Oreste a postat pe Facebook o poză din copilărie, alături de mama sa, anunțându-și urmăritorii că aceasta s-a stins din viață.

„Mulțumesc iubita mea mamă pentru tot și iartă-mă te rog, pentru toate! Dumnezeu să te binecuvânteze întru veșnicie!”, a scris jurnalistul în descrierea pozei.

Omul de televiziune nu a oferit mai multe detalii despre decesul celei care i-a dat viață, preferând să își îmbrățișeze durerea în intimitate.

 

 

 

Oreste este în doliu după ce mama sa s-a stins din viață

 

Oreste Alexandru Scarlat Teodorescu (46 de ani) este un jurnalist român și unul dintre realizatorii TV care s-a făcut remarcat de cum a intrat în încăpere. A prezentat și construit începând cu 1997 următoarele emisiuni TV: ”Parodii a la Oreste” în cadrul show-ului ”Dimineața Devreme cu Teo și Mircea” (Antena 1), ”Vremea este cu Oreste” în cadrul Observatorului de la orele 19.00 și 22.00 (Antena 1), ”Noaptea târziu”, alături de Mircea Badea, ”Dialoguri cu Oreste” (Realitatea TV), ”Monologuri cu Oreste” (Realitatea TV), „Protv Magazin” (Pro Tv); „Noaptea Devreme”, alături de Mircea Badea (Prima Tv); „Mircea vs Oreste Show” (Prima Tv).

De curând acesta a luat una dintre cele mai radicale decizii din viața sa. Mai exact la vârsta de 46 de ani, acesta a hotărât să părăsească România, pentru o viața mai bună, atât pentru el, cât și pentru familie. Situația din țara noastră și clasa politică actuală au fost cei doi factori importanți care l-au împins către acest pas.

 

Care este povestea de viață a lui Oreste

 

Jurnalistul are cu ce se mândri despre viața personală. Omul de televiziune a avut o relație foarte bună cu ambii părinți și a rămas cu multe sfaturi de viață de la ei.

Deși trece prin momente cumplite în aceste clipe, deoarece mama sa a decedat, Oreste îi este recunoscător pentru tot și îi dorește liniște deplină în „viața de apoi”. Jurnalistul nu și-a expus părinții și familia în media, însă cu siguranță părinții lui i-au fost sprijinul principal în drumul ales.

Într-un podcast mai vechi, Oreste a povestit despre tatăl lui că a fost primul erou care l-a fascinat și de la care a preluat sfaturi și calități, care l-au ajutat în viață. 

„I-am înțeles tot mecanismul mai târziu, dar când eram mic mă fascina pentru că era foarte civilizat, elegant, nu l-am văzut enervându-se niciodată, era caterincos, avea o vorbă bună tot timpul. Taică-miu avea chestia asta: oamenii de lângă el nu prea erau nefericiți, el era nefericit, adică era ca un clovn, era un personaj tragic, foarte bolnav. Taică-miu a fost mare colecționar de infarcte, de diabet, de ulcer, i s-a scos un rinichi, i se scotea în fiecare an câte două pietre la rinichi și a mai trăit în ciuda previziunilor medicale. Nu se vedea că avea problemele astea, era într-o energie bună tot timpul”, a mai continuat Oreste.

Pierderea mamei sale este împărtășită în intimitate, alături de fiica sa și de soție. De asemenea, familia sa a stat departe de ochii presei, chiar dacă Oreste este un personaj celebru în țară. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel