Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Viktor Medvedchuk, nașul lui Putin, se ascundea de război într-o casă la fel de luxoasă, la 500 de metri de reședința oficială
WhatsApp
Luxul este o nevoie constantă a lui Viktor Medvedchuk, așa că pentru a se ascunde, nu a ales un apartament obișnuit, ci un conac cu trei etaje situat la câteva sute de metri de reședința sa la fel de luxoasă, unde nașul lui Putin a fost prima dată în arest la domiciliu. Acest lucru este declarat în TSN.
Viktor Medvedchuk, nașul lui Putin, se ascundea de război într-o casă la fel de luxoasă, la 500 de metri de propria sa proprietate (Sursa: TSN)

Șase camere și trei etaje, un gazon verde și un interior făcut de designer. În vara anului trecut, această proprietate a fost închiriată pentru 13 000 de dolari pe lună, iar într-un târziu chiriașul a fost găsit. Aici s-a ascuns nașul lui Putin, potrivit gărzii sale de corp. Și de aici a pornit în călătoria sa nereușită, care s-a încheiat cu reținerea care a făcut înconjurul lumii. 

Medvedciuk a ales această proprietate după începutul războiului ca adăpost. Între timp, el a locuit în propria casă, unde se afla în arest la domiciliu. Există zeci de camere de luat vederi și un gard de câțiva metri înălțime, astfel încât nu puteai vedea ce făcea proprietarul.

Cu toate acestea, cu câteva zile înainte de ofensiva pe scară largă a Rusiei, lucrurile de pe proprietate au început brusc să fie scoase. Soția sa, Oksana Marchenko, a plecat în Belarus. Medvedchuk însuși a rămas pe moșie în arest la domiciliu, dar fără brățară electronică, iar apoi a fugit, scrie TSN.

 

Vecinii spun că nu bănuiau un astfel de vecin căutat...

 

Astăzi este liniște în apropierea domeniului, iar casa este supravegheată nu de gărzile de corp ale lui Medvedciuk, ci de poliție. Aici l-au căutat pe Medvedciuk după război, dar acesta se afla deja în cartier, adăpostul se află la doar cinci sute de metri de conacul deputatului poporului. Dar aici nimeni nu s-a gândit să-l caute, nici măcar noii vecini nu știau cu cine împart strada.

"Nu am văzut pe nimeni, iar eu nu ies în oraș. Și de ce la noi, "cu cât știi mai puțin, cu atât dormi mai bine", - spune un vecin al imobilului.

Aceștia au aflat de la știri că în apropiere se ascundea chiar nașul al lui Putin. Acum nu mai este nimeni aici. Nici poliția, nici gărzile de corp ale lui Medvedciuk. Singura amintire că a fost aici este mărturia unui agent de pază. Și tot aceiași vecini care vor avea ceva de povestit despre strada lor.

"Ei bine, zic: măcar acum strada noastră va fi faimoasă ... Am spus că Meladze locuiește pe strada noastră, iar acum voi spune că Medvedciuk se ascundea", râde femeia.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel