Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un craiovean a scos la vânzare pe Facebook un TUN din Al Doilea Război Mondial: "Schimbi cu mitralieră?"
WhatsApp
Un bărbat din Craviova a scos la vânzare pe Facebook un tun despre spune ca e din al Doilea Război Mondial. Prețul cerut este de 3.000 de euro, care include și transport. 
Un craiovean vinde pe Facebook un tun din Al Doilea Război Mondial (Foto: FB)

Un anunț postat pe grupul de vânzări de pe Facebook "Anunțuri Gratuite Craiova" face senzație printre internauți. Un bărbat cere 3.000 de euro pentru un tun despre care spune că este din al Doilea Război Mondial.  

"Tun cu ghiulele din al 2'lea război mondial 3000Euro cu transport", este textul anunțului. Pentru a dovedi veridicitatea anunțului, el a adăugat și mai multe fotografii.

tun-al-doilea-razboi-mondial-vandut-pe-facebook

Membrii grupului n-au ratat ocazia și s-au amuzat pe seama anunțului.

"Ai și muniția adecvată....sper că îl dai la probă?" / "Anvelopele ce DOT au?" / "Schimbi cu mitraliera? Bineînțeles diferența de la mine 3kg de coca", sunt doar câteva din mesajele postat de internauți.

Au fost totuși și persoane care l-au avertizat pe vânzător că ar putea avea probleme cu poliția: "Sper ca este dezactivat ca altfel o sa se autosesizeze politia si o sa ai ditamai dosaru, posibil si un pic de parnaie" / "Tu nu mai ai mâncare acasa si ai auzit ca se da gratis la parnaie?".

La scurt timp după postarea anunțului, tânărul a revenit și a anunțat că tunul s-a vândut, însă nu a specificat și cât a primit pe el.  

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Inedit Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel