Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O femeie şi-a găsit un inel pe care l-a pierdut într-un lac, în urmă cu 53 de ani
WhatsApp
O femeie din Alabama, care şi-a pierdut un inel, pe care l-a purtat la absolvirea şcolii, în timp ce înota într-un lac din California, l-a recuperat după 53 de ani, datorită unui cuplu care l-a găsit în timp ce pescuia în acelaşi lac, relatează Agenţia United Press International. 

Dana Scott Laughlin a spus că în timp ce înota în Lacul Berryessa, la scurt timp după ce a absolvit liceul, în anul 1969, inelul i-a alunecat de pe deget şi a căzut în apă.

Fiul Danei Laughlin a primit un mesaj, în urmă cu câteva zile de la un cuplu, prin care îl anunţau că au găsit inelul, în timp ce pescuiau în Lacul Berryessa şi că încearcă să identifice proprietarul.

Laughlin, care locuieşte la mai mult de 1.000 de mile distanţă în Foley, Alabama, s-a uitat la fotografiile cu inelul şi a confirmat că acesta avea gravat iniţialele ei şi numele şcolii pe care a urmat-o, potrivit Interfax, titrează Rador.

Dana Scott Laughlin își amintește foarte bine acea zi din 1969 - o sărbătoare de absolvire - când inelul clasei de liceu i-a alunecat de pe mână în timp ce înota cu prietenii.

O femeie şi-a găsit un inel pe care l-a pierdut într-un lac, în urmă cu 53 de ani

 

"Nu l-am putut găsi. Probabil că am plâns, pentru că eram destul de bine supărată", a spus Laughlin. "Îl aveam doar de vreo lună".

Au trecut 53 de ani de când Laughlin locuiește în nordul Californiei. Acum, ea este căsătorită, are șase copii și locuiește în Foley, Alabama. Timp de peste 50 de ani, acel inel a fost departe de ochii și de mintea ei.

Asta până când Dirk și Kelli Byasee din Vacaville au pescuit inelul la propriu.

"Lacul era scăzut. Mă plimbam pe mal căutând greutăți de pescuit și unelte de pescuit. Am răsturnat o piatră și acolo era", a spus Dirk.

Kelli a postat fotografii ale inelului pe Facebook și, cu ajutorul comunității de pe rețelele de socializare, au fost identificate inițialele lui Laughlin, iar fiul ei a fost contactat pentru a ajuta la returnarea inelului.

"Primul lucru pe care îl voi face va fi probabil să-l probez - să văd dacă încă mi se potrivește", a spus Laughlin.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Inedit Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel