Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O creatura misterioasă marină, cu colți și fără ochi, a fost găsită pe o plajă egipteană
WhatsApp
Rămășițele îngrozitoare ale unei creaturi care "arată ca un orc din Stăpânul Inelelor" au fost găsite pe țărmurile Egiptului.
O creatura misterioasă marină, cu colți și fără ochi, a fost găsită pe o plajă egipteană / Foto: Captură video youtube

Andrea Jud, în vârstă de 39 de ani, a găsit misteriosul cadavru fără ochi și cu dinții ascuțiți pe o plajă din Gabr el-Bint, în Peninsula Sinai.

Și, la fel ca monstrul din filmul Alien, avea două seturi de dinți - unul în celălalt - pentru a-și vâna prada.

„Nu l-am atins. Doar privindu-l mă făcea să mă simt neliniștită”, a spus ea. „M-a înspăimântat. Arăta ca un orc din Stăpânul Inelelor”, conform Daily Mail.

 

Creatura misterioasă urmează să fie cercetată

 

La misterul creaturii s-a adăugat și locul în care se afla creatura - Andrea estimează că a fost adusă de valuri pe plajă.

Ea a spus: "Eram cu cortul împreună cu niște prieteni, am mers pe jos până la locația respectivă de-a lungul coastei din Dahab. Am văzut-o dimineața devreme, când mă întorceam de la mal.”

Arăta foarte mort - pielea era uscată, gri închis și peticită. Are un cap distinctiv, cu o gură deschisă care-i arată dinții ascuțiți. Are o deschidere mai în spate pe cap, unde s-ar fi bănuit că sunt urechile, dar poate că erau branhiile.

Nu am putut vedea niciun ochi. Corpul era lung și curbat, cu capătul îndreptat în sus spre cap, ca un căluț de mare”.

Ea a continuat: "Am fost surprinsă de cât de mare era - poate cât lungimea brațului meu - iar capul era mai mare decât pumnul meu.

A fost înfiorător să mă uit la el și mi-a amintit de realitatea morții. Impresia mea inițială a fost că era o ființă care a suferit o moarte destul de oribilă, dar nu. Nu mi-am putut da seama ce fel de creatură era.” POZE AICI.

 

Oamenii și-au dat cu părerea în comentarii, fiind fascinați de poze

 

În căutarea unor răspunsuri, consultantul elvețian în domeniul dezvoltării a împărtășit fotografiile sale cu un grup de identificare marină de pe Facebook.

Răspunsurile au fost cel puțin pline de imaginație.

"Un pui de monstru din Loch Ness", a spus o persoană.

"Voldemort, cred", a spus altul, referindu-se la personajul negativ din Harry Potter.

Alții au sugerat că era o sirenă, un "demogorgon" - monstrul din serialul Stranger Things de pe Netflix - sau mai simplu, "un monstru de coșmar".

 

Alții au crezut că gura și dinții monstrului ofereau un indiciu

 

Anghilele sau Murenii sunt niște pești care au un al doilea set de fălci în interiorul gâtului lor - și atunci când un pește este prins între fălcile principale - acest al doilea set se lansează înainte, trăgând prada înapoi pentru a fi înghițită.

Dacă este vorba de o anghilă, este posibil ca soarele aspru egiptean să o fi ars dincolo de orice recunoaștere. În orice caz, modul în care a murit creatura - și cum a ajuns atât de departe dincolo de valuri - rămâne un mister.

Andrea a declarat: "Din câte știu, era prea departe în interior pentru a fi fost împinsă acolo de valuri. Localnicii pescuiau în apropiere și s-ar putea să fi fost prinsă de ei, dar nu era în apropierea altor urme de pescuit, cum ar fi scoicile de mare. Era pur și simplu singur”.

Anghilele se găsesc de obicei în apele tropicale și subtropicale, inclusiv în Marea Roșie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Inedit Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel