Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ce înseamnă dacă visezi că te căsătorești în noaptea de Sânziene? Iată cum poți să-ți vezi sortitul conform sfaturilor din bătrâni
WhatsApp
Sanzienele sau Dragaica se serbează pe 24 iunie și reprezintă sărbătoarea iubirii și a fertilității. Astfel, există o mulțime de ritualuri prin care fetele își pot afla sortitul și momentul în care se vor căsători. Iată ce înseamnă dacă visezi că te măriți și cum îți poți vedea sortitul.
Ce înseamnă dacă visezi că te căsătorești în seara de Sânziene? Iată cum poți să-ți vezi sortitul conform sfaturilor din bătrâni / Foto: Unsplash

Vechile obiceiuri spun că în ziua de Sânziene, fetele culeg niște flori mici, galbene, numite Sânziene. Acestea împletesc din floricele coronițe în formă de cerc pentru fete și cruciulițe pentru băieți, în timp ce ei cântă și dansează. Apoi aceste cununi se pun în casă, pe porți și la ferestre, cu speranța că ele vor aduce sortitul la poartă.

La miezul nopții, fetele tinere aruncă aceste cununi pe un acoperis pentru a-și afla norocul în dragoste. Dacă ele rămân prinse înseamnă că fata respectivă se va mărita curând. O altă variantă întâlnită în cultura românească este ca fata să arunce cununa peste vite: dacă nimerește o vacă tânără și în putere, fata se va căsători cu un tânăr, iar dacă i se prinde cununa într-o vită bătrână, alesul va fi un bărbat mai bătrân decât ea.

De asemenea, fetele pot urma vorbele bătrânilor și pentru a-și visa viitorul soț. Tinerele trebuie să doarmă în noaptea de Sânziene cu un buchețel de flori sub pernă.

Totodată, o altă superstiție, care se adresează cuplurilor, spune că îndrăgostiții care fac împreună baie în râu sau în mare de Sânziene se vor iubi toată viața.

 

2. Ce înseamn... (guy-basabose-xo318m8bemw-unsplash.jpg)

 

Ce înseamnă să visezi la căsnicie dacă nu ai iubit

 

 

Este sigur pentru tine să știi că a vedea o nuntă în visul tău nu are nimic de-a face cu propria ta dorință de a te căsători imediat. Deși are de-a face cu angajamentul. Da, practic, ideea de căsătorie stârnește ideea de angajament. Visul simbolizează doar faptul că există un angajament în ceea ce privește poate o relație sau un nou loc de muncă sau chiar o nouă carieră, pe care te angajezi în viața reală, conform Times Now News

 

Ce înseamnă să visezi că te căsătorești cu cineva pe care nu îl iubești

 

Poate fi super descurajant dacă visezi să te căsătorești cu cineva de care nici măcar nu ești interesată. Bineînțeles, este și foarte ciudat, pentru că, dacă sunt rude cu cineva pe care îl cunoști, îți bagă în cap gânduri greșite. Dar, încă o dată, nu ai de ce să-ți faci griji.

După cum am menționat, atunci când visezi la căsătorie, pur și simplu afirmă angajamentul. Deci, dacă visezi o persoană de care nu ți-ar putea păsa prea mult, probabil că are legătură cu faptul că îți vei da mâna cu persoana respectivă pentru angajamente profesionale sau de altă natură. 

 

Ce înseamnă să visezi la nunta altcuiva 

 

Să vezi o altă persoană căsătorindu-se în visul tău te lasă confuză? Ei bine, asta se întâmplă atunci când nu participi activ la un angajament. Este modul subconștientului tău de a-ți reaminti că te-ai angajat la ceva, dar nu te implici activ în angajamentul de a atinge un anumit obiectiv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Inedit Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel