Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un bărbat s-a căsătorit de 53 de ori în 40 de ani: „Căutam stabilitatea emoțională personală și femeia potrivită“
WhatsApp
Un bărbat de 65 de ani s-a căsătorit de nu mai puțin de 53 de ori în ultimii 40 ani. El motivează căsătoriile și divorțurile repetate spnând că este în căutarea stabilității emoționale personală și a femeii potrivite.
Foto ILUSTRATIV

Sunt unii care sunt alergici la mariaj și ar fugi la vederea altarului. Și mai este cel care, profitând de faptul că poligamia nu este o infracțiune în țara sa, s-a căsătorit de 53 de ori în 40 de ani. Protagonistul acestei povești care face înconjurul lumii este Abu Abdullah, un saudit de 65 de ani.

Bărbatul avea 20 de ani când s-a căsătorit pentru prima dată cu o femeie cu șase ani mai în vârstă decât el. Trei ani mai târziu, Abu Abdullah s-a recăsătorit. Din nou, totul s-a terminat prost, dar el nu s-a descurajat și și-a găsit alte soții.

Deși a remarcat că majoritatea soțiilor sale erau saudite, el a mai spus că unele erau străine, întâlnite când călătorea în străinătate pentru afaceri.

„Obișnuiam să stau trei-patru luni. Așa că m-am căsătorit pentru a mă proteja de vicii”, a spus Abdullah. Relațiile sexuale între cuplurile necăsătorite sunt ilegale în Arabia Saudită, conform legii Shariah.

'Cea mai scurtă căsătorie a mea a durat două luni, cea mai lungă 25 de ani'

 


"M-am căsătorit cu toate aceste femei pentru că încă o căutam pe cea potrivită, precum și stabilitate emoțională personală", a explicat el presei saudite: "Tot ce căutam era o căsătorie care să mă facă fericit. Cea mai scurtă căsătorie a mea a durat două luni, iar cea mai lungă 25 de ani", a mărturisit el, "dar vă asigur că am luat-o întotdeauna în serios, optând pentru ceremonii tradiționale“. Toate fostele sale consoarte erau din Arabia Saudită, cu excepția uneia pe care a cunoscut-o într-o călătorie de afaceri.

„Când m-am căsătorit pentru prima dată, nu am plănuit să mă căsătoresc cu mai mult de o femeie pentru că mă simțeam confortabil și aveam copii”, și-a amintit el. „Dar după un timp, au apărut probleme și am decis să mă căsătoresc din nou când aveam 23 de ani și mi-am informat soția despre decizia mea”, a adăugat bărbatul.

Abu Abdullah a fost criticat pentru că islamul permite patru soții în același timp. În caz de deces sau divorț, este permisă căsătoria cu o altă femeie, dar consorții nu trebuie să fie mai mult de patru. Abu Abdullah a respectat această regulă, căsătorindu-se cu o altă femeie numai după ce a divorțat de alta. 

Menționând că în prezent este căsătorit cu o singură femeie, Abdullah a afirmat că nu are de gând să se căsătorească din nou.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Inedit Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel