Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tzancă Uraganul, recompensă imensă pentru prinderea hoților care i-au spart casa. „Ați crezul că vă îmbogățiți, dar mai mult ați făcut deranj”
WhatsApp
Tzancă Uraganul a declarat că locuința sa din zona Pipera a fost spartă de hoți. Manelistul a promis că oferă o recompensă de 10.000 de euro pentru prinderea infractorilor.
Tzancă Uraganul, recompensă imensă pentru prinderea hoților care i-au spart casa. „Ați crezul că vă îmbogățiți, dar mai mult ați făcut deranj” - VIDEO

Celebrul cântăreț de manele, Tzancă Uraganul, nu a avut parte de un sfârșit de săptămână bun, casa lui fiind spartă. Acesta a povestit într-un clip pe Facebook, cât de dezamăgit este de oamenii care recurg la astfel de fapte din cauza sărăciei și a disperării.

Polițiștii au fost anunțați de spargere și efectuează cercetări pentru identificarea și depistarea autorilor. Pe lângă luarea măsurilor legale care se impun infractorilor, Tzancă a promis și o recompensă de 10.000 de euro.


Tzancă Uraganul: „Unii oameni, de sărăcie și de foame nu mai știu ce să mai facă, cum să tâlhărească”

 

 

"Voi hoților, care ați spart casa asta de la Pipera, vreau să vă spun că sunteți niște hoți foarte foarte proști. N-ați găsit nici banii care vă așteptați voi, pentru că eu banii îi am aici pe telefonul ăsta de pe care vorbesc cu voi, îi am pe card. O să vă depistez. Aici este un complex dotat cu camere de supraveghere, cu tot ce trebuie.

Ați crezul că vă îmbogățiți, dar mai mult ați făcut deranj. Ați luat ceva, dar pentru mine nu contează. Eu fac bani mulți”, le-a transmis manelistul celor care i-au spart locuința.

„Cine mă ajută să descopăr hoții va primi 10.000 de euro recompensă. Țin să anunț că au fost patru persoane”, a promis Tzancă Uraganul.

În cauză a fost deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 

 

Cât câștigă Tzancă Uraganu, unul dintre cei mai bogați cântăreți de manele

 

Tzancă Uraganu este pe primele locuri în trending-ul românesc de pe Youtube, unde a reușit să câștige sute de mii de dolari. În doar șase luni în 2021, manelistul a încasat din Youtube 150000 de euro, iar suma a continuat să crească.

Fiind unul dintre cei mai căutați cântăreți de manele de pe piața actuală, suma pe care o cerea manelistul în 2019 era de 5.000 de euro. Pe lângă acest onorariu, cântărețul mai câștigă sume frumoase de bani și din dedicații, care pot ajunge de ordinul sutelor sau miilor primite din partea celor prezenți, conform WOWbiz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel