Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Fotbalistul român care participă la „Insula Ispitelor” a picat testul: Nicu s-a despărțit de partenera sa și a petrecut noaptea cu Miriam
WhatsApp
Telecinco din Spania a lansat cea de-a patra ediție a reality show-ului „Insula Ispitelor” cu noi cupluri dornice să-și pună relațiile în pericol. Unul dintre participanți este un fotbalist român, Nicu Craiu, care a cedat ispitei.
Spania. Fotbalistul român care participă la „Insula Ispitelor” a picat testul: Nicu s-a despărțit de partenera sa și a petrecut noaptea cu Miriam. FOTO: captură cronicaglobal.elespanol.com

Potrivit presei din Spania, Nicu a refuzat să meargă la focul confruntării cu partenera lui Gal·la, iar în aceeași zi s-au sărutat amândoi pe insulă cu ispitele pe care le-au plăcut cel mai mult. Ea cu Miguel și el cu Miriam.

La ultima petrecere, fotbalistul avea de ales între două ispite: Miriam și Rosana, însă s-a hotărât asupra uneia, urmând sfatul concurentului Josué. Românul a optat pentru Miriam și odată cu trecerea orelor și înainte de a se termina petrecerea s-au culcat și au întreținut relații sexuale.

Situația nu a părut să o deranjeze prea tare pe Rosana, care după ce a aflat a mers la contraatac și a încercat să-l sărute pe Nicu. Nu a avut niciun efect și și-a găsit o scuză: „Nu este că nu vrea, dar nu e momentul”.

Nici în Villa Paraíso, insula unde sunt concurentele, situația nu a fost calmă. Gal·la a fost supărată pentru că, deși Miguel îi spune lucruri frumoase, el nu face pasul pe care ea și-l dorește. Noaptea s-a culcat cu el și au fost „atingeri”.

 

Povestea lui Nicu Craiu

 

În „Insula Ispitelor” el este prezentat pur și simplu ca Nico, partenerul lui Gal·la, dar numele său complet este Nicu Craiu. Povestea lui sentimentală promite să lase momente memorabile pentru urmăritorii programului, potrivit scrisorii de intenție.

Citește și Spania. Un fotbalist român participă la „Insula Ispitelor”: Iubita lui Nicu a fost pe punctul de a-l trăda cu doi dintre colegii săi

„Nico, fotbalist profesionist, a cunoscut-o pe Gal·la și s-a îndrăgostit complet de ea și, deși și lui Gal i-a plăcut, relația lor nu a început așa cum și-ar fi dorit el. Gal·la a înțeles că povestea nu era prea serioasă până când a fost pe punctul de a fi neloială față de Nico cu doi dintre colegii săi. Această trădare a însemnat un pas înainte și unul înapoi pentru ei și mai ales pentru Gal·la care a ajuns să-și dea seama că ea chiar era îndrăgostită de el”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel