Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Soțul lui Nicki Minaj, Kevin Petty, condamnat la un an de arest la domiciliu
WhatsApp
Soțul lui Nicki Minaj a fost condamnat la un an de detenție la domiciliu pentru că nu s-a înregistrat ca agresor sexual.
Soțul lui Nicki Minaj, Kevin Petty, condamnat la un an de arest la domiciliu / Foto: Captură video youtube

Bărbatul în vârstă de 44 de ani trebuia să informeze autoritățile atunci când s-a mutat, din cauza unei condamnări pentru tentativă de viol din 1995. Dar a recunoscut că nu a făcut acest lucru când s-a mutat în California cu Nicki Minaj în 2019.

El a fost acum condamnat și amendat cu 53.990 de euro (46.000 de lire sterline), potrivit biroului procurorului american.

Conform legislației americane, infractorii sexuali înregistrați au la dispoziție cinci zile pentru a-și actualiza datele în cazul în care își schimbă reședința.

 

Soțul lui Nicki Minaj a fost condamnat la un an de detenție la domiciliu

 

Petty a pledat anterior nevinovat la o înfățișare în instanță în 2020, dar și-a schimbat pledoaria în septembrie anul trecut.

La ultima sa audiere, procurorii au declarat că arestul la domiciliu nu a fost suficient de dur și au îndemnat judecătorul să îi acorde lui Petty mai mult timp de închisoare, conform BBC News.

În orele de după pronunțarea sentinței, Nicki Minaj a postat pe Instagram o fotografie cu soțul și fiul ei.

Petty a început să se întâlnească cu rapperul la sfârșitul anului 2018, cei doi cunoscându-se, se pare, încă din copilărie. Un an mai târziu s-au căsătorit, iar acum au un fiu.

Relația lor s-a dovedit a fi controversată din cauza trecutului infracțional al lui Petty, Nicki luându-i apărarea partenerului ei în fața criticilor.

În august 2021, cei doi au fost dați în judecată de femeia pe care el a fost condamnat pentru că a încercat să o violeze. Aceasta a intentat un proces în care susținea că cei doi soți au hărțuit-o pentru a încerca să o facă să își retragă afirmațiile.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Barbie (@nickiminaj)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel