Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Semne de la îngeri. Ce înseamnă când vezi numere repetitive: 111, 222, 333. Fii fericit dacă îţi apar
WhatsApp
Ai observat vreodată că te-ai poticnit de grupe de numere repetitive precum 111, 555 sau 777... practic peste tot? Să zicem că te trezești dintr-un pui de somn la 2:22 după-amiaza, apoi cumperi o cafea cu 2,22 lei, apoi urmărești un film care durează 2 ore și 22 de minute. Dacă ai observat un astfel de model, este posibil să nu fie o coincidență. În numerologie, această repetare secvențială este denumită numere de înger. 
sursa foto: flickr.com

"Îngerii ne vorbesc în moduri sincroniste, ceea ce înseamnă practic că vom vedea ceva din nou și din nou atât de mult încât să depășească simpla coincidență", potrivit ghidului spiritual Megan Michaela Firester, citată de wellandgood.com. "Una dintre aceste modalități este prin intermediul numerelor."

 

Ce înseamnă numerele îngereşti și de ce este o veste minunată să le vezi peste tot?

 

Numerele îngerilor funcționează în conformitate cu principiile numerologiei, care susține noțiunea că fiecare număr este conectat la o anumită energie vibrațională sau frecvență care cuprinde sensul dincolo de valoarea sa numerică pură. Unde intră numerele de îngeri, spune Michaela, este cu prevalența frecvenței cu care apare numărul. Acestea servesc ca un "ok, sau o aprobare pentru a continua calea pe care vă aflați în prezent.

"A vedea un număr care se repetă este un semn că îngerul tău este cu tine şi te face să te simți văzut și auzit. Încearcă să îţi atragă atenția, iar numerele pe care le trimit au semnificații. Gândeşte-te la asta ca la un mic marker care spune că eşti pe direcția corectă în viață, ca un indicator stradal."

În timp ce secvențele repetate ale aceleiași cifre sunt cele mai evidente și, prin urmare, sunt mai susceptibile de a atrage atenția unei persoane, unele persoane pot vedea o dată de naștere, un număr norocos sau alte cifre semnificative din nou și din nou. Dar, pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine elementele de bază ale numerelor îngerilor, vom explica mai jos ce înseamnă numerele cu cifre repetitive.

111

Un este o cifră puternică pentru manifestare, de aceea mulţi îşi pun o dorinţă când văd cifra unu repetată într-o secvență, cum ar fi 11:11 pe un ceas.

"Când vezi 111, gândește-te la univers ca la o captură de ecran a spiritului tău", spune Michaela. "Orice se întâmplă - toate gândurile, vizualizările, obiectivele și visele tale - vor fi reproduse." Deci, atunci când vedeți această secvență, asigurarea gândurilor și a energiei voastre este concentrată pe ceea ce doriți poate ajuta la introducerea acelei energii în existență, conform numerologiei.

222

În această lume, uneori rigidă, care prioritizează obiectivele în care trăim, poate fi ușor să te împiedici sau să te blochezi într-un loc, ori ai tendinţa să te compari cu ceilalți.

Când vezi numărul doi peste tot, Michaela spune că poate fi interpretat ca un memento al numărului de înger să fii prezent, să te bucuri de moment și să ai încredere că ești exact acolo unde ar trebui să te afli.

333

Această secvență este un îndemn de la îngeri pentru a aduce mai mult echilibru în viața ta.

"Vor să te uiți la zonele vieții tale care nu sunt complet rotunjite și care se autocorectează", spune Michaela. "Începeți meditația, începeți rutina de antrenament și începeți în cele din urmă proiectul din minte pe care l-ați amânat."

444

Dacă navigați într-o provocare și ați încercat să obțineți îndrumări de la ghidul dvs. spiritual sau semnele din univers, observarea numărului patru din jurul dvs. poate servi drept dovadă că sunteți ascultat.

"Îngerii tăi te îndrumă, te înconjoară și îți răspund rugăciunilor de protecție", spune Michaela. "Poate fi un moment de luptă, dar tu ești condus spre lumină de către gardienii tăi."

555

Când începeți să observați 555, înseamnă că vine schimbarea. Înainte de a vă îngrijora, știți că schimbarea este un lucru bun, chiar dacă ar putea fi inconfortabilă.

"Schimbarea poate fi văzută ca un lucru negativ, dar cu mentalitatea corectă și alinierea corectă la obiectivele tale, este de fapt felul îngerului tău de a-ți reajusta viața pentru a se potrivi cu ceea ce vrei să se întâmple", spune Michaela. "Viața va arăta diferit atunci când vei obține ceea ce îți dorești."

666

Apare 666 aparent peste tot în viața ta? Dacă da, este posibil ca îngerii să încerce să vă ofere o verificare a realității.

"Acesta este un mesaj puternic din partea îngerilor pentru a-ți asuma responsabilitatea personală în propria ta viață și pentru a te întreba în toate domeniile," ce trebuie să fac diferit? ".

777

Repetarea cifrei șapte este practic universul care te îndeamnă să te relaxezi și să renunți la temerile tale pentru viitor.

"Renunță la controlul a ce urmează să se întâmple în continuare", spune ghidul spiritual. "Și, în schimb, îmbrățișați prezentul și aveți încredere că totul funcționează întotdeauna în avantajul tău".

888

Numărul opt este despre infinit sau bucla nesfârșită de energie.

"A vedea acest semn înseamnă că mergi fără efort cu fluxul și ritmul natural a ceea ce îngerii tăi îți rezervă." Cu alte cuvinte, este ca o mângâiere pe spate și o aducere-aminte pentru a fi recunoscător pentru cât de departe ai ajuns.

999

Probabil veți vedea repetarea cifrei nouă după o perioadă în care aţi lucrat foarte mult la ceva anume și aduce vești bune.

"Acest număr înseamnă că ciclul a ceea ce ați făcut se apropie de finalizare", potrivit ghidului spiritual. "Sunteți la linia de sosire a obiectivelor dvs. finale și este timpul să treceți la următorul nivel pentru a vizualiza obiective noi."

Alte modalități de a manifesta o sănătate spirituală pozitivă? Dezvoltă o mentalitate de abundență și echilibrează-ți chakrele blocate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Inedit Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel