Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rareş Bogdan: "Soția mea e foarte bogată. E fată de milionar"
WhatsApp
Rareş Bogdan spune că soția sa este foarte bogată, fiind fiică de milionar.. Fostul jurnalist a participat, recent, la podcast-ul lui Codin Maticiuc, unde a oferit detalii mai puțin cunoscute despre viaţa sa personală. 
Rareş Bogdan: "Soția mea e bogată şi frumoasă! E fată de milionar"

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a mărturisit, în cadrul podcast-ului, că este un mare iubitor de artă şi colecţionează tablouri şi icoane, unele de mare valoare.

De asemenea, în cadrul discuției politicianul a arătat ceasul de la mană primit chiar de la soţia sa, Florina Bogdan și a povestit cum l-a pierdut într-un aeroport din Turcia.   

"Acest ceas l-am primit de la soţia mea acum 7-8 ani. Soţia mea, trebuie să înţelegeţi, că este fiică de multi-milionari. Am o soţie foarte sportivă şi foarte bogată. Şi frumoasă, ce îţi trebuie mai mult? Mi l-a luat de un Revelion, când am fost la ski în Elveția. Tatăl ei i-a alimentat cardul, a avut și ceva bani cash. Mi l-a cumpărat. Cred că făcusem ceva fapte bune în anul ăla. L-am pierdut de vreo două ori.

Ultima dată l-am pierdut anul ăsta, pe aeroport în Istanbul. Plecam în Turcia, în Antalya. Cu copil mic, de doi ani, cu soacră, cu soție.... L-am pus în tăviță și a căzut. Mi-am dat seama că l-am pierdut când m-am urcat în avion. Am ajuns la hotel. Am vorbit cu managerul hotelului și i-am spus că vreau să fac o cerere. Au luat imaginile de pe camere și au văzut că un agent a luat ceasul. La trei zile, mi-au trimis ceasul la hotel, într-un pachețel", a spus Rareș Bogdan în podcast-ul lui Codin Maticiuc.  

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel