Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Oreste părăsește România: „Am plâns și oricât de dureros este, ma gândesc acum, la aproape 50 de ani sa ma retrag definitiv”
WhatsApp
Jurnalistul Oreste Alexandru Scarlat Teodorescu a luat una dintre cele mai radicale decizii din viața sa. Mai exact la vârsta de 46 de ani, acesta a hotărât să părăsească România, pentru o viața mai bună, atât pentru el, cât și pentru familie. Situația din țara noastră și clasa politică actuală au fost cei doi factori importanți care l-au împins către acest pas.
A murit mama lui Oreste: "Iartă-mă, te rog, pentru toate!"

Jurnalistul este cunoscut de mai bine de 20 de ani și de multe ori având păreri și opinii foarte dezbătute de lumea din întreaga țară. Nu ar fi vrut să plece de aici, însă acesta a recunoscut că nici nu poate să mai stea să vadă cum lucrurile din România stau din ce în ce mai rău.

Astfel, Oreste a anunțat printr-un mesaj pe pagina sa de Facebook că cei 50 de ani îl vor prinde plecat „de pe aceste minunate meleaguri”.

 

Oreste, mesaj dureros despre plecarea sa din România

 

În mesajul trist, publicat chiar pe pagina personală de Facebook, jurnalistul se declară dezamăgit de sistemul românesc. Acesta îl învinovățește pentru că  a alungat oamenii valoroși din țară și nu au rămas la conducere decât „mediocrii, ticăloși și trădători”. El declară însă că nu și-a pierdut speranța că, până la urmă, „oamenii frumoși și liberi vor triumfa”, însă din nefericire, acele timpuri nu-l vor mai prinde în România…

 

„Am un singur mare regret legat de țara mea. Sistemul românesc și-a alungat toate resursele intelectuale, artistice, politice și s-a umplut pana la refuz cu mediocrii, ticăloși și trădători. Speranța mea, ca se poate reconstrui, din pepiniera societății civile, o clasa politica decenta cu viziuni coerente și consistente, s-a născut in 1994 și M-a călăuzit pana in 2021. Apoi, am înțeles ca nu se poate.

Am plâns și oricât de dureros este, ma gândesc acum, la aproape 50 de ani sa ma retrag definitiv de pe aceste minunate meleaguri, blestemate de a fi jefuite de factorul intern. Voi închide definitiv cercul aspirațiilor mele naive in 2024. Ziua in care voi schimba prefixul nu ma va găsi in țara mea. Dar Flacăra speranței va continua și pana la urma va arde din temelii, spurcăciunea din sistem, iar oamenii frumoși și liberi vor triumfa! Păcat ca fără mine! Dumnezeu sa ne ajute și sa ne ierte pe toți!”, au fost mărturisirile fostului prezentator.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel