Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Oana Stănciulescu: PSD, ALDE și UDMR, 500 de crime, violuri și jafuri. Cine răspunde pentru promoția lui Tudorel Toader?
WhatsApp
Propunerea de abrogare a recursului compensatoriu a fost adoptată în unanimitate, marți, în Comisia Juridică a Camerei Deputaților. Jurnalista Oana Stănciulescu consideră că  PSD vrea să șteargă cu buretele tot răul făcut în ultimii ani, ca și când nu social democrații, alături de partenerii lor, ar fi votat recursul compensatoriu.

"Recent ministerul Justiției a răspuns unui parlamentar PNL și a avansat cifra de 509 deținuți eliberati în baza legii recursului compensatoriu, numită și promoția Tudorel Toader, care au comis noi infracțiuni violente. Adică exact pentru ceea ce fuseseră arestați - crimă, viol, pedofilie, act sexual cu un minor, pornografie infantilă, tâlhărie.

Astăzi, PSD și-a dat seama că a greșit, că nu ar fi trebuit eliberați. O greșeală nevinovată sau o greșeală taxată de societatea civilă 3 ani de zile, care însă a dus la crime și violuri? Cum vor plăti PSD, UDMR și ALDE pentru 500 de crime și violuri?

Alfred Simonis, liderul deputaţilor PSD, a declarat astăzi, cu nonșalanță, că au greșit. Așa, pur și simplu, după 3 ani:  “Suntem conştienţi de efectele nocive ale acestei legi. În cazul în care chiar vom ajunge să plătim acele despăgubiri, preferăm să plătim aceşti bani decât să mai moară oameni, să nu mai fie violate femei”.

Așadar, azi, PSD ne anunță că preferă să nu mai moară oameni. Pe cale de consecință, PSD a preferat 3 ani să moară oameni, să fie violate femei și copii decât să recunoască și să repare ce a greșit? Ce partid este acesta? Cum va plăti pentru aceste crime? Acest lucru nu poate să treacă așa, pur și simplu, la categoria și altele", a spus jurnalista Oana Stănciulescu pentru STIRIDIASPORA.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Editorial Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel