Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Oana Stănciulescu: La mulți ani, TEMBELILOR!
WhatsApp
Liderii PSD își dau silința să pună umărul la dărâmarea partidului. Jurnalista Oana Stănciulescu consideră că ultimul care și-a dus contribuția în acest sens este Dumitru Buzatu, considerat ditamai baronul PSD.

"Astăzi, chiar de ziua națională, un baron local s-a gândit să-i facă tembeli pe români. Cadou de ziua lor. În ritmul acesta, PSD devine istorie, iar trandafirii ajung cât de curând ciulini. 

Dumitru Buzatu, preşedintele PSD al Consiliului Judeţean Vaslui, căruia i se spune baron, dar nu orice baron ci al celui mai sărac judeţ din România, a fost profesor de marxism şi leninism. Și nu-i e rușine. Tembelilor, vouă celor care nu ați predat marxism leninism nu vă e rușine?

Fiul lui Dumitru Buzatu, Tudor Buzatu, a fost secretar de stat în Ministerul Afacerilor Europene. Tembelilor, voi ați fost? Și nu vă e rușine?

Soția lui Dumitru Buzatu, Gabriela Crețu, parlamentar și fost europarlamentar cu leafă grasă. Tembelilor, aveți ceva de spus?

Nu mai este cazul să vorbim despre averea baronului de Vaslui versus averea tembelilor din România sau din diasporă.  Dar poate este cazul ca tembelii să-i spună baronului ce gândesc, poate a venit vremea ca tânărul baronaș să meargă în mediul privat să demonstreze cât de bun este și poate a venit vremea ca ANI și Fiscul să le ia averile la control. Tembelii sunt singurii care muncesc în țara asta, ca baronii și familiilor lor să prospere. Lucrurile nu mai pot continua așa. Pare-se că tembelii vor să-și recupereze țara. O Românie normală este cu Buzatu în diaspora și diaspora acasa", a spus jurnalista Oana Stănciulescu pentru STIRIDIASPORA.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Editorial Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel