Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Oana Stănciulescu: Dovada că PSD nu trebuie să mai intre în Parlament!
WhatsApp
Jurnalista Oana Stănciulescu consideră că Niculae Bădălău, senator PSD, ar fi trebuit să-și dea demisia după declarațiile jignitoare la adresa Diasporei sau să i se ceară de către conducerea partidului. Niciuna dintre aceste variante nu a fost în discuție, motiv pentru care jurnalista susține că PSD ar trebuie să nu mai intre în Parlament.  
Sursa foto: captură Antena 3

"Au trecut 24 de ore de la declarațiile jignitoare ale unui senator PSD la adresa Diasporei și nimeni din conducerea partidului nu a scos un sunet. Să înțelegem că și PSD consideră că sute de femei românce plecate în afara țării sunt curve? Probabil că da, altfel s-ar fi grăbit să-i ceară demisia lui Bădălău din Parlament. 

Să spui despre oamenii care au trimis miliarde de lei acasă că sunt curve și hoți nu este doar impardonabil, ar trebui să fie demisa din viața politică a individului care a spus acest lucru.

Cum în cazul de față, nimeni din conducerea actuală a PSD nu a făcut un minim gest în acest sens, dovedind astfel că nu are cum să se reformeze sau reseteze, termeni folosiți chiar de ei în noptea cuțitelor lungi, atunci nu este decât o variantă, să nu intre în Parlament, pentru că nu merită",  spus jurnalista Oana Stănciulescu pentru STIRIDIASPORA.

Ce a spus Bădălău

Senatorul PSD Niculae Bădălău a declarat ieri că 700 de mii de români din străinătate se află acolo legal, restul până la 3-5 milioane fiind „fetele alea de le duc ăștia”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Editorial Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel